...a co do baraniny, to bardzo ja˛ lubie˛... polecam udziec barani pieczony z czosnkiem bazyli i tymiankiem :)
narka...
**********************
Poprosze o przepis... moze jakis pozytek z tej dyskusji bedzie.

...
**********************
w najsamprzód trza łudziec barani sprawić, i tu mamy pierwszy problem, ale jak poszykamy popytamy sie znajdzie z dzień lub tydzień
winko czerwone wtrawne trzeba zakupić coby marynatkie przyrzadzić, do tego cytrynke oliwe z oliwek i czosnek rzecz jasna - który będzie nam towarzyszył od początku samego, aż po ukochaną chwilę konsumpcji, i kilka chwil później także :))
marynatke robimy wedle uznania, czy ma być mięso kruche czy kruchsze:)
wtedy można dodać cherry zostawiamy na kilka chłodnych dni
a potem na odsączamy obsypujemy przyprawami wg gustu i na ruszcik
prosta sprawa a jakże smaczna:))
o jedząc zapiszczamy sobie grecki folk popijamy alk
i jest przyjemnie, niezaleznie czy rockfolk czy folktechno
pozdrawiam jeszcze raz
ZeniGeva
FeelSound rulez