Witam, problem jest następujący. Potrzebuję zasilacza do Rolanda SH-32, oryginalny niestety nie przybył w zestawie (paczka z Ebay`a). Czy może ktoś z Was mógłby pomóc mi namierzyć taki zasilacz, ewentualnie poradzić co można byłoby kupić w zastępstwie. Chodzi mi głównie o to aby nie uszkodzić sprzętu jakimś źle dobranym zasilaczem, o złej mocy etc etc.
Będę wdzięczny za jakieś wskazówki.
Pozdrawiam wszystkich.
Peter.
Zasilacz do SH-32
www.petersky.com
www.myspace.com/peterskymusic
Re: Zasilacz do SH-32
PS : jedyne czego się dowiedziałem z manuala to że chodzi o zasilacz typu : ACI-230, PSB-1U lub PSB-230.
www.petersky.com
...PS : jedyne czego się dowiedziałem z manuala to że chodzi o zasilacz typu : ACI-230, PSB-1U lub PSB-230.
...
pierwszy link z google :
ACI-230
...
pierwszy link z google :
ACI-230

ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl
......PS : jedyne czego się dowiedziałem z manuala to że chodzi o zasilacz typu : ACI-230, PSB-1U lub PSB-230.
...
pierwszy link z google :
ACI-230
...
Dzięki kolego za błyskotliwą reakcję, pozwolę sobie w takim razie zacytowac raz jeszcze mój post : "ewentualnie poradzić co można byłoby kupić w zastępstwie".
Pozdrawiam.
...
pierwszy link z google :
ACI-230

Dzięki kolego za błyskotliwą reakcję, pozwolę sobie w takim razie zacytowac raz jeszcze mój post : "ewentualnie poradzić co można byłoby kupić w zastępstwie".
Pozdrawiam.
www.petersky.com
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 05:53 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
...Każdy stabilizowany na 12V i co najmniej 1,5A z wtykiem jako + (plus) na obudowie tulei. Nawet może być uniwersalny. Kosztują w granicach 40 - 60 zł.
...
Ok dzięki za podpowiedź.
...
Ok dzięki za podpowiedź.
www.petersky.com