Alesis Control Pad
3 minuta filmu http://pl.youtube.com/watch?v=z_Q-W9WJboM&feature=related
Re: Alesis Control Pad
The Twisted Kit EZX
po obejrzeniu filmiki - zachorowałam na padKontrola ;) Pozdrawiam.
[b]zapraszam na [url]www.streemo.pl/MadBoy[/url] - check it NOW!
[/b]
[/b]
obejrzyjcie to prosze wraz z ulubionymi tego czlowieka
- Soundscape
- Kontakt:
...nie moglem sie powstrzymac...
Ktoś wie może jakiego rodzaju statyw trzyma Padkontrola? I ewentualnie gdzie nabyć? (Granie na biurku mi się znudziło...
)
Ktoś wie może jakiego rodzaju statyw trzyma Padkontrola? I ewentualnie gdzie nabyć? (Granie na biurku mi się znudziło...

o ile sie nie myle to statyw do werbla
[b]zapraszam na [url]www.streemo.pl/MadBoy[/url] - check it NOW!
[/b]
[/b]
Pozwolę sobie odświeżyć wątek pytaniem.
Czy jeszcze ktoś z Was ma doświadczenia z Alesis Control Pad? Pytam bo mam ochotę zakupić takie urządzenie a nie mam okazji przetestować. Potrzebowałbym tego przede wszystkim do domowego studia do nagrywania bębnów bardziej typu Drums of War czy Stormdrum niż zestawów. Poza tym, nie ukrywam, że chętnie widziałbym to urządzenie na koncertach (jestem perkusistą), więc PadKontrol, mimo, że na pewno dobry, mniej by mi odpowiadał.
- Piotr
Czy jeszcze ktoś z Was ma doświadczenia z Alesis Control Pad? Pytam bo mam ochotę zakupić takie urządzenie a nie mam okazji przetestować. Potrzebowałbym tego przede wszystkim do domowego studia do nagrywania bębnów bardziej typu Drums of War czy Stormdrum niż zestawów. Poza tym, nie ukrywam, że chętnie widziałbym to urządzenie na koncertach (jestem perkusistą), więc PadKontrol, mimo, że na pewno dobry, mniej by mi odpowiadał.
- Piotr