Witam.Mam pytanie do posiadaczy mixera Yamahy 01V/96
Czy mozna? jesli tak to jakie parametry wprowadzic zeby zrobic sobie skrot do "Tap echa".Chcialbym wstukiwac sobie echo skrotem .Podobno mozna zrobic short cut przyporzadkowujac jeden z klawiszy User Defined Keys? dziekuje za podpowiedz.
Tap echo w Yamaha 01V96
Mam 52 lat, jestem muzykiem. Od kilkunastu lat pracuję na zagranicznych kontraktach: Zjedn. Emiraty Arab. Jordania Cypr. Chcę się zająć nagrywaniem. Wyjazdy już mnie męczą.
Re: Tap echo w Yamaha 01V96
Chcialbym wstukiwac sobie echo skrotem .Podobno mozna zrobic short cut przyporzadkowujac jeden z klawiszy User Defined Keys? dziekuje za podpowiedz.
...
W 01v96 nie mozna, mozna w pm1d, pm5d, m7cl i ls9.
Najwygodniej jest zostawic sobie zaznaczony tap tempo i za kazdym razem kiedy wejdzisz do efektu (czyli nacisniecie jednego guzika) Twoim tap tempem jest guzik ENTER
...
W 01v96 nie mozna, mozna w pm1d, pm5d, m7cl i ls9.
Najwygodniej jest zostawic sobie zaznaczony tap tempo i za kazdym razem kiedy wejdzisz do efektu (czyli nacisniecie jednego guzika) Twoim tap tempem jest guzik ENTER
- Miłaszewski
mozna tez podlaczyc jakis malutki kontroler midi i za jego pomoca nabijac tempo bez potrzeby wchodzenia w ekran z efektem
[addsig]
[addsig]
dodam pytanie czy za posrednictwem sterownika bedzie mozna wlaczac i wylaczac efekt ? Zastapić guzik z panelu przedniego mixera
www.galeria-tbg.pl
codzi o sterownik MIDI oczywiscie i jak to sie ma do starszego modelu 01V
www.galeria-tbg.pl