Hej
Mam pytanie zwiazane z mikserem .Potrzebuje sobie kupic mikser do bebnow i najleprzym typem wydaje sie byc allen & heath pa12 w cenie ok 2,5tys zl .Chcialbym sie dowiedziec co sadzicie o tego tyou sprzecie . Ja zaczynam raczkowac dopiero w tej dziedzinie .
Dzieki i pozdrawiam
Allen & Heath PA12
Re: Allen & Heath PA12
Allen chyba zasłynął z bezawaryjności, a sound też wszyscy chwalą, w przeciwieństwie do Soundcrafta, który nielicznym nie pasuje, a tę pierwszą firmę nie słyszałem złego słowa.
Sam chyba wymienię na Allena, ma się w marcu pokazać ZEN 20, który można zmieścić w racku 19".
Sam chyba wymienię na Allena, ma się w marcu pokazać ZEN 20, który można zmieścić w racku 19".
...Hej
Mam pytanie zwiazane z mikserem .Potrzebuje sobie kupic mikser do bebnow i najleprzym typem wydaje sie byc allen & heath pa12 w cenie ok 2,5tys zl .Chcialbym sie dowiedziec co sadzicie o tego tyou sprzecie . Ja zaczynam raczkowac dopiero w tej dziedzinie .
Dzieki i pozdrawiam ...
Witam!
Za tą kase mozna wychaczyc uzywany MACKIE 1604VLZ Pro
16 dobrych preampow mikrofonowych o dobrej dynamice i niskich szumach no i renoma firmy
pozdrawiam
Dzieki i pozdrawiam ...
Witam!
Za tą kase mozna wychaczyc uzywany MACKIE 1604VLZ Pro
16 dobrych preampow mikrofonowych o dobrej dynamice i niskich szumach no i renoma firmy
pozdrawiam
Lepszy od PA12 i nowszy będzie ZED 14 lub 24.
Podobno ma lepsze preampy, tak między PA, a WZ3.
Podobno ma lepsze preampy, tak między PA, a WZ3.
Za tą kase mozna wychaczyc uzywany MACKIE 1604VLZ Pro **********************
Allen & Heath lepszy. Zastanow sie tylko, czy potrzebujesz koncowke mocy w mikserze.
Allen & Heath lepszy. Zastanow sie tylko, czy potrzebujesz koncowke mocy w mikserze.
PA 12 jest bez końcówki.
PA 12 CP jest ze wzmacniaczem 2x 500W/4R.
Ale nowszy jest ZED i się najlepiej sprzedaje obecnie.
PA 12 CP jest ze wzmacniaczem 2x 500W/4R.
Ale nowszy jest ZED i się najlepiej sprzedaje obecnie.