Gdzie jest Inca 88?
Witam wszystkich! Poszukuje karty Audiotrak Inca 88. Czytalem kilka artykolow na jej temat i powiem szczerze, ze z checia stalbym sie jej posiadaczem. No tak, ale jesli mialbym gdzie ja kupic. Na stronach polskich dystrybutorow, a co gorsza na oficjalnej stronie Audotrack ta karta nie figuruje w ofercie. Nie mam pojecia dlaczego? Jesli ktos zna odpowiedz na to pytanie to z gory dziekuje za odpowiedz.
Jestem gitarzystą, interesuje się także tematem domowego studia nagrań. Mam zamiar studiować w kierunku reżyserii dźwięku.
Re: Gdzie jest Inca 88?
...Witam wszystkich! Poszukuje karty Audiotrak Inca 88. Czytalem kilka artykolow na jej temat i powiem szczerze, ze z checia stalbym sie jej posiadaczem. No tak, ale jesli mialbym gdzie ja kupic. Na stronach polskich dystrybutorow, a co gorsza na oficjalnej stronie Audotrack ta karta nie figuruje w ofercie. Nie mam pojecia dlaczego? Jesli ktos zna odpowiedz na to pytanie to z gory dziekuje za odpowiedz....
Nie wiem dokladnie-ale chyba ma wejsc jej nastepca.Bylo ostatnio cos o tym na forum-poszukaj.
Nie wiem dokladnie-ale chyba ma wejsc jej nastepca.Bylo ostatnio cos o tym na forum-poszukaj.
...phi...
Sound Import ma ja w swojej ofercie.
www.kartydzwiekowe.com.pl
Pozdrawiam/Zone
P.S. Kiepsko szukasz :)
www.kartydzwiekowe.com.pl
Pozdrawiam/Zone
P.S. Kiepsko szukasz :)
Sanok
Dzieki za wiadomość, co prawda pospieszylem sie z postem. Wyslalem maila do AudioFactory i rzeczywiscie wycofali... (pozytywnie zaskoczony maila dostalem po ok. 30 minutach a byla 21). Pocieszam sie ze wchodzi jej nastepca. Ciekaw jestem ile bedzie kosztowac? Inca 88 miala nieporownywalnie niska cene jak na swoje mozliwosci. Zalezalo mi na niej, bo przede wszystkim nie lubie wejsc na kablu tak jak to jest np. w Marc 8 MIDI. A moze znacie inne karty w miare tanie 8/8 z gniazdami w porecznej skrzynce, a nie na kablu?
Jestem gitarzystą, interesuje się także tematem domowego studia nagrań. Mam zamiar studiować w kierunku reżyserii dźwięku.
Przepraszam ale zaszla fatalna pomylka chodzilo mi oczywiscie o sklep AkuTech a nie AudioFactory przepraszam za przejezycznie. Wszak nie moge chwalic kogos za cos czego nie zrobil. Pozdrawiam
...Dzieki za wiadomość, co prawda pospieszylem sie z postem. Wyslalem maila do AudioFactory i rzeczywiscie wycofali... (pozytywnie zaskoczony maila dostalem po ok. 30 minutach a byla 21). Pocieszam sie ze wchodzi jej nastepca. Ciekaw jestem ile bedzie kosztowac? Inca 88 miala nieporownywalnie niska cene jak na swoje mozliwosci. Zalezalo mi na niej, bo przede wszystkim nie lubie wejsc na kablu tak jak to jest np. w Marc 8 MIDI. A moze znacie inne karty w miare tanie 8/8 z gniazdami w porecznej skrzynce, a nie na kablu?...
wstrzymaj sie troszke, ciekawe co wyjdzie nowego.....

......Dzieki za wiadomość, co prawda pospieszylem sie z postem. Wyslalem maila do AudioFactory i rzeczywiscie wycofali... (pozytywnie zaskoczony maila dostalem po ok. 30 minutach a byla 21). Pocieszam sie ze wchodzi jej nastepca. Ciekaw jestem ile bedzie kosztowac? Inca 88 miala nieporownywalnie niska cene jak na swoje mozliwosci. Zalezalo mi na niej, bo przede wszystkim nie lubie wejsc na kablu tak jak to jest np. w Marc 8 MIDI. A moze znacie inne karty w miare tanie 8/8 z gniazdami w porecznej skrzynce, a nie na kablu?...
...
Tak mozna czekac i czekac...i czekac...i czekac..............................i............

Tak mozna czekac i czekac...i czekac...i czekac..............................i............
...phi...
...Sound Import ma ja w swojej ofercie.
http://www.kartydzwiekowe.com.pl
Pozdrawiam/Zone
P.S. Kiepsko szukasz :)...
ma w ofercie ale nie w cenniku
czyli nie ma ;(
http://www.kartydzwiekowe.com.pl
Pozdrawiam/Zone
P.S. Kiepsko szukasz :)...
ma w ofercie ale nie w cenniku
czyli nie ma ;(
Inca 88 miala nieporownywalnie niska cene jak na swoje mozliwosci. Zalezalo mi na niej, bo przede wszystkim nie lubie wejsc na kablu tak jak to jest np. w Marc 8 MIDI. A moze znacie inne karty w miare tanie 8/8 z gniazdami w porecznej skrzynce, a nie na kablu?...
Nie zawsze zewnętrzna skrzynka jest gwarancją wyższej jakości przetworników, choć logika pozornie sugeruje taką konsekwencję. Wystarczy zauważyć, że zewnętrzna skrzynka sporo kosztuje, a te same pieniądze można przeznaczyć na wyższej klasy przetworniki. Akurat Marc8 ma zdecydowanie lepszą jakość dźwięku niż Inca88, pomimo wyprowadzenia kanałów na kablu.
Nie zawsze zewnętrzna skrzynka jest gwarancją wyższej jakości przetworników, choć logika pozornie sugeruje taką konsekwencję. Wystarczy zauważyć, że zewnętrzna skrzynka sporo kosztuje, a te same pieniądze można przeznaczyć na wyższej klasy przetworniki. Akurat Marc8 ma zdecydowanie lepszą jakość dźwięku niż Inca88, pomimo wyprowadzenia kanałów na kablu.
-
Wszystkich zainteresowanych kartą INCA88 informujemy, że firma Audiotrak zapowiada wprowadzenie następcy INCA88 lecz o parametrach 24-bit /96 kHz jako INCA88 MKII. Premiera ma nastąpić jesienią tego roku. Firm a zapowiada utrzymanie ceny karty na podobnym poziomie. W tej sytuacji INCA88MKII będzie w dalszym ciągu najtańszą 8-kanałową kartą dźwiękową na rynku!
Sound Import
Sound Import