witam, problemik jest banalnie prosty:
Komputer z win milenium przestał nagle widzieć kartę muzyczną opti291. Nie jest to komputer do robienia muzyki, lecz wyłącznie rozrywkowy i do grasowania po sieci, więc nie wchodzi w tym wypadku o zmianę konfiguracji.
Po ponownym zainstalowaniu sterowników komp dalej nie widzi karty, czy ktoś mógłby nam zasugerować jakieś rozwiązanie?
Z dołu dziękuję za pomoc.
Może też być to problem sterowników, ale długie poszukiwania w sieci nie dały nam porządanego efektu
Zniknęła karta z kompa
Re: Zniknęła karta z kompa
...witam, problemik jest banalnie prosty:
Komputer z win milenium przestał nagle widzieć kartę muzyczną opti291. Nie jest to komputer do robienia muzyki, lecz wyłącznie rozrywkowy i do grasowania po sieci, więc nie wchodzi w tym wypadku o zmianę konfiguracji.
Po ponownym zainstalowaniu sterowników komp dalej nie widzi karty, czy ktoś mógłby nam zasugerować jakieś rozwiązanie?
Może też być to problem sterowników, ale długie poszukiwania w sieci nie dały nam porządanego efektu
...
No no. a moze to nie jest problem sterownikow ? moze poprostu karta padła
. w taki sposob mi padła kiedys karta MIDI ..... poprostu przestała działac,. proponuje zmien slot w kompie, wyjmij karte Fizycznie z kompa , wykasuj wszystkie sterowniki , i zobacz czy w ogole komp ja widzi . jesli tak, to zainstaluj reszte i juz ,
...
No no. a moze to nie jest problem sterownikow ? moze poprostu karta padła

oczywiscie steroewniki do tej karty ...... Uffffff moze jeszcze nie jest za pozno :

I jeszcze zapomniałem dodac, wstaw ja spowrotem do kompa, moze w inny Slot ... ta karte oczywscie :) Skleroa .. to z wiekiem mi sie tka porobiło