to niech go szybko przywoza. do openera za duzo dni nie zostalo :>
[addsig]
Roland V-Mixing czy Tascam DM-4800?
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
Re: Roland V-Mixing czy Tascam DM-4800?
...piszemy tu o mikserach a nie nagrywarkach wielosladowych
one sign - jak odbierzesz sprzet to moglbys tu skrobnac po jakims czasie pare slowek na temat jakosci dzialania itp co?
moze jakis tescik wraz z eis :) plus foto :D...
to fajny cyfrowy mikser, 24ślady live... razem z playbeckami jeszcze więcej... a do tego EXTRA jest rejestratorem twardodyskowym... dlatego poleciłem
Pozdrawiam, L.
[addsig]
one sign - jak odbierzesz sprzet to moglbys tu skrobnac po jakims czasie pare slowek na temat jakosci dzialania itp co?
moze jakis tescik wraz z eis :) plus foto :D...
to fajny cyfrowy mikser, 24ślady live... razem z playbeckami jeszcze więcej... a do tego EXTRA jest rejestratorem twardodyskowym... dlatego poleciłem
Pozdrawiam, L.
[addsig]
"Rozmowy o muzyce, to jak tańczenie o architekturze". "Nadmiar wiedzy zabija ducha". "SZTUKA poszukiwana! Ktokolwiek wie, ktokolwiek słyszał?..." "Nie myl kamienia węgielnego z węglem kamiennym!"
hej
mozna tez zainteresowac sie
Mackie 32x32 Digital Mixing System - TT System32
architektura podobna do rolanda, tez digital snake itd.
koszt niestety tez spory, grybo ponad 20.000 zł za 32 kanaly IN/OUT.
a snake jest jeden duzy 32 kanalowy
[addsig]
mozna tez zainteresowac sie
Mackie 32x32 Digital Mixing System - TT System32
architektura podobna do rolanda, tez digital snake itd.
koszt niestety tez spory, grybo ponad 20.000 zł za 32 kanaly IN/OUT.
a snake jest jeden duzy 32 kanalowy
[addsig]
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
- Miłaszewski
majac doswiadczenie z urzadzeniam firm Roland (vs2400 cd), Tascam (3200) oraz Mackie (d8b, dxb) trzymalbym sie zdala od wszystkich trzech
nie wiem, dlaczego nikt nie wspomina Yamahy, ktora w zakresie niedrogich mikserow cyfrowych chyba zjada pozostale 3 marki na sniadanie
[addsig]
nie wiem, dlaczego nikt nie wspomina Yamahy, ktora w zakresie niedrogich mikserow cyfrowych chyba zjada pozostale 3 marki na sniadanie
[addsig]
czy ja wiem?warte uwagi sa wersje 96khz choc 02r tez jest dobrym sprzetem
akurat do tascama wiekszych zastrzezen nie mialem - nawet brzmieniowych
napisz cos wiecej dlaczego bys je omijal
napisz cos wiecej dlaczego bys je omijal
- Miłaszewski
...czy ja wiem?warte uwagi sa wersje 96khz choc 02r tez jest dobrym sprzetem
napisz cos wiecej dlaczego bys je omijal...
02r obchodzilbym duzym lukiem, bo to jeszcze stara technologia cyfrowa, ktora faktycznie brzmi nie najciekawiej
natomiast wszystkie aktualnie produkowane miksery yamaha sa bardzo dobre
zarowno tascam i roland sa dla mnie zbyt skomplikowane w obsludze i nie daja mi takiego poczucia bezpieczenstwa jak yamaha lub digidesign
[addsig]
napisz cos wiecej dlaczego bys je omijal...
02r obchodzilbym duzym lukiem, bo to jeszcze stara technologia cyfrowa, ktora faktycznie brzmi nie najciekawiej
natomiast wszystkie aktualnie produkowane miksery yamaha sa bardzo dobre
zarowno tascam i roland sa dla mnie zbyt skomplikowane w obsludze i nie daja mi takiego poczucia bezpieczenstwa jak yamaha lub digidesign
[addsig]
Witam ponownie,
wszystko załatwione z Rolandem, odbieram cały system 4.08 i zaraz zabiorę się do testów, które oczywiście umieszczę na jakies stronce i dam Wam linka co byście byli na bieżąco przy moich testach.
Pozdrawiam
wszystko załatwione z Rolandem, odbieram cały system 4.08 i zaraz zabiorę się do testów, które oczywiście umieszczę na jakies stronce i dam Wam linka co byście byli na bieżąco przy moich testach.
Pozdrawiam
...Witam ponownie,
Pozdrawiam...
Witaj One-Sing !
Napisz proszę jak skończyła sie (a może trwa nadal ? :) ) przygoda z Roland'em M-400 ?
Pozdrawiam...
Witaj One-Sing !
Napisz proszę jak skończyła sie (a może trwa nadal ? :) ) przygoda z Roland'em M-400 ?
Przyłączam się również do pytania co z Rolandem bo mam zamiar kupić M-480??