MIDI w Behringer BCA i laptop- Ktos posiada takie zestawienie?

Jeśli chcesz zasięgnąć rady, podzielić się doświadczeniem w trudnej sztuce samodzielnego programowania - to tu jest miejsce, aby tego dokonać.
Awatar użytkownika
SUN
MIDI w Behringer BCA i laptop- Ktos posiada takie zestawienie?

Post autor: SUN » czwartek 10 lip 2008, 19:26

WitaM !
Ostatnimi czasy zakupilem ta "karte" BCA do laptopa tak azeby ponagrywac gdy nie ma stacjonarnego pod reka.
zastrzezen nie mam generalnie, wszystko duze jak w mixerze,
fadery,galki,phantomy,procesory dynam. ... inne, nawet
sa inserty, adaty, we. sony-philipsy etc. etc.
,jedynie MIDI nie bardzo, to jest nie to zeby calkiem nie dzialalo mi
jak na poczatku, ale teraz jest 1 sygnal z d. opoznieniem no i nic,
potem moze sie odezwac po uderzeniu w klawisze keyboardu
-moze to wina sterownikow, chociaz te pobralem z wersja 2 bo pod
XP z SP2, "Winda" jest nowopostawiona obok visty bo na viscie mi by nie pochodzilo nic.

Jesli ktos ma takie zestawienie, Behringer BCA 2000 i laptop
z Cubase i Reasonem to poprosze o podzielenie sie informacjami na temat wspoldzialania tych ustroistw.
lub tez jesli ktos posiada inne informacje na ten temat to tez wyslucham.

MIDI dla mnie jest istotne, bo mam duza ilosc instrumentow.

...tylko nie piszcie ten Behringer to TaKi OwaKi, bo to szkoda waszego klikania, lepiej doedukujcie sie z tego portalu "eis" na inne tematy!
(a swoja droga juz widzialem w niejednym studio nagran tego "Bryndzera" w roznej postaci, a jak kogo zaptac co robi Behringer to - no wiesz...wiesz...kupilem...)
Przeznaczam sporo czasu na tworzenie MUZYKI i nie jest to tylko moje hobby - może w jakimś sensie to sposób na życie !

Awatar użytkownika
PiotrK

Re: MIDI w Behringer BCA i laptop- Ktos posiada takie zestawienie?

Post autor: PiotrK » czwartek 10 lip 2008, 23:46

Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 06:00 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]

Awatar użytkownika
SUN

Post autor: SUN » niedziela 02 lis 2008, 00:21

...Niestety, muszę Cię zmartwić: tutaj.

...
...Niestety nie Zmartwiłeś mnie, co wiecej dodam, iż jestem jednym z forumowiczów tamtego forum do którgo link napisałeś w odpowiedzi i jednym, który w tym temacie na tamtym forum się udziela.
Z BCA 2000 dałem sobie rady, w metodę prób i błedów musi być wliczona suma czasu i cierpliwości, można iść na skróty pytając o drogę, jednak tej drogi o ktorą pytałem nikt chyba nie znał, czasami tak bywa.
Chcę potwierdzić co ostatnio, że Behringera Prawie każdy opluwa, lecz
mogę powiedzieć, że gdy byłem ostat. w światowym znanym studio nagrań to przecierałem oczy ze zdziwienia.
Tam był "Bryndzer" w postaci bramki, zresztą studia podobnego z nazwy do mojego i ... tylko z nazwy, chociaż bym chciał żeby ze sprzętu też.
Sory za tak późną odp.
Pozdrawiam.
Przeznaczam sporo czasu na tworzenie MUZYKI i nie jest to tylko moje hobby - może w jakimś sensie to sposób na życie !

paul

Post autor: paul » niedziela 02 lis 2008, 00:28

Moj BCA z laptopem i programem ACID dziala ok.

Awatar użytkownika
smiechu

Post autor: smiechu » niedziela 02 lis 2008, 00:46

Chcę potwierdzić co ostatnio, że Behringera Prawie każdy opluwa, lecz
mogę powiedzieć, że gdy byłem ostat. w światowym znanym studio nagrań to przecierałem oczy ze zdziwienia.
Tam był "Bryndzer" w postaci bramki, zresztą studia podobnego z nazwy do mojego i ... tylko z nazwy, chociaż bym chciał żeby ze sprzętu też.
Sory za tak późną odp.
A czemu mialo by go tam nie byc?? Behringer ma w swojej ofercie wiele sprzetow ktore sa naprawde swietne... problem polega na tym ze probuja swoim asortymentem pokryc zbyt duzy obszar rynku, co skutkuje czesto niewypalami lub slabą jakoscia i wysoką zawodnoscia niektórych wyrobów... podkreslam "niektórych"...

ODPOWIEDZ