Presonus FP10 firewire

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Mateush25
Presonus FP10 firewire

Post autor: Mateush25 » środa 25 cze 2008, 21:59

Witam.
Mam ogromną prośbę dotyczącą kart Presonus FP10.Ponieważ czytałem na tym forum,że najlepiej posiadać kontroler firewire z chipsetem Texas Instruments.Czy są jeszcze jakie inne model?znalazłem ten (uzywany): http://www.allegro.pl/item389032088_karta_firewire_pinnacle_dv_faktura_wroclaw_.html

Dziś kupiłem karte Presonus FP10 i mam dwa tygodnie na test,a cały czas zastanawiam się nad kartą Edirol FA 101.Nie wiem ,która jest lepsza,bardziej kompatybilna i niezawodna.Potrzebuje tylko do domowego studia i do grania na zywo.Proszę o pomoc.Z góry dziękuje.
Pozdrawiam

masterofphysicalchemistry

Re: Presonus FP10 firewire

Post autor: masterofphysicalchemistry » środa 25 cze 2008, 22:56

...Witam.
Mam ogromną prośbę dotyczącą kart Presonus FP10.Ponieważ czytałem na tym forum,że najlepiej posiadać kontroler firewire z chipsetem Texas Instruments.Czy są jeszcze jakie inne model?znalazłem ten (uzywany): http://www.allegro.pl/item389032088_karta_firewire_pinnacle_dv_faktura_wroclaw_.html

Dziś kupiłem karte Presonus FP10 i mam dwa tygodnie na test,a cały czas zastanawiam się nad kartą Edirol FA 101.Nie wiem ,która jest lepsza,bardziej kompatybilna i niezawodna.Potrzebuje tylko do domowego studia i do grania na zywo.Proszę o pomoc.Z góry dziękuje.
Pozdrawiam ...
ale na zywca bedziesz miał laptopa czy normalnego kompa?

Mateush25

Re: Presonus FP10 firewire

Post autor: Mateush25 » środa 25 cze 2008, 23:05

Bede miał desktopa,ale tylko czasem.A tak to bede głównie uzywał w domu na stacjonarnym kompie.I nie wiem jaki kontroler Fire wire kupić.Czy może zamienić na Edirola FA101?

ODPOWIEDZ