Ale masz nosa:)...własnie pisałem o swoich wrażeniach Mr. Hammondowi...Mam PC3-kę od piatku...tylko ,że cały czas mam jakies joby...;) wiec nie pograłem wiele...ale trochę jednak ;)...Może powiedz co Cie najbardziej interesuje-poza demówkami bo musze miec troche wiecej czasu...?
...
No to się cieszę

Kurczę, ja już bym kupił tę PC-3, ale w Polsce chyba jeszcze niema. Nie kupowałem nigdy wysyłkowo z za granicy, co najwyżej sam jechałem do Berlina (mam bliżej niż do Warszawy

). To będzie mój pierwszy Kurzweil, dlatego interesuje mnie wszystko, demówki też

A PC3 ma w ogóle jakieś dema? Bo na stronie Kurzweila nie ma nic. Ciekawy jestem współpracy tego instr. z DAW, ile w końcu jest efektów insertowych, bo raz czytam, że 16, gdzie indziej 12. Czy w miksie wszystko się tak dobrze klei jak mawiają niektórzy? Jak z implementacją midi, tzn. czy w książce wszystko jest napisane, bo pamiętam test PC161, gdzie Grooveman narzekał w tej kwestii, jaka klawiatura? Pytań miałbym mnóstwo, ale jako nowy użytkownik Kurzweila pewnie o wielu waletach i zadach nie wiem, dlatego chętnie przyjmę każdą wiadomość.
PS. A Ty masz PC-3X czy PC-3? Bo ja raczej reflektuję na PC-3.