Koszt pracy realizatora
Ot taka sytuacja.
Pracujecie w studiu (jako pracownik). Nagrywacie lektora, nagranie obrabiacie, podkladacie muzyke/FX ( nie komponujecie), mixujecie, masterujecie.
spot radiowy 30 sek.
Ile szanowni koledzy by za taka usluge sobie policzyli?
Pracujecie w studiu (jako pracownik). Nagrywacie lektora, nagranie obrabiacie, podkladacie muzyke/FX ( nie komponujecie), mixujecie, masterujecie.
spot radiowy 30 sek.
Ile szanowni koledzy by za taka usluge sobie policzyli?
http://profile.myspace.com/szymonszulc
Re: Koszt pracy realizatora
Zazwyczaj stawki sa od godziny pracy. Wysokosc w zaleznosci od studia. Srednio ok. 40 - 50zl/h, mysle...
zapomnialem dodac...
miasto Warszawa.
ile realizator moze zadac za 1h pracy ie czujac wstydu badz wyrzutow ze za malo naturalnie nie popadajac w megalomanie.
miasto Warszawa.
ile realizator moze zadac za 1h pracy ie czujac wstydu badz wyrzutow ze za malo naturalnie nie popadajac w megalomanie.
...Tyle ile zona powie :) Taka prawda. Ohajtaj sie, miej dzieci - i od razu bedziesz wiedzial, a juz na pewno wyzbedziesz sie skrupulow (wobec klienta) w uczciwej wycenie swojej pracy :)
...
Święte słowa
...
Święte słowa

- stevelukather
......Tyle ile zona powie :) Taka prawda. Ohajtaj sie, miej dzieci ...............
Wystarczy sie ozenic,z dziecmi czy nie efekt taki sam,tylko cisnienie troche nizsze...............
[addsig]
Wystarczy sie ozenic,z dziecmi czy nie efekt taki sam,tylko cisnienie troche nizsze...............
[addsig]
...Tyle ile zona powie :) Taka prawda. Ohajtaj sie, miej dzieci - i od razu bedziesz wiedzial, a juz na pewno wyzbedziesz sie skrupulow (wobec klienta) w uczciwej wycenie swojej pracy :)
...
Łoł!!! Ale czad! Dokładnie tak. Aż zawołałem żonę. Uśmiałem się do łez. Oczywiście podpisuję się wszystkimi kończynami :) Jak żona powie, to nie ma bata :)
Pozdrawiam wszystkich żonatych...
...
Łoł!!! Ale czad! Dokładnie tak. Aż zawołałem żonę. Uśmiałem się do łez. Oczywiście podpisuję się wszystkimi kończynami :) Jak żona powie, to nie ma bata :)
Pozdrawiam wszystkich żonatych...
Pasjonat muzyczny, mikser in the box.
Popieram :). Proponuję kategorię "najsensowniejsza odpowiedź na najgłupsze pytanie" :)
...Co napisalem to byl zart :)
i czar prysł
i czar prysł
...Co napisalem to byl zart :) wcale jednak nie zgodzilbym sie, ze pytanie
Foxtera nalezy do kategorii najglupszych. Zapewne kiedys wiekszosci z
nas zaprzataly glowe podobne dylematy....
I znalezlismy odpowiedz na forum? Kazdy zna wlasna wartosc i wie ile wart jest jego czas i praca. A jesli nie wie, to niech robi za darmo.
I znalezlismy odpowiedz na forum? Kazdy zna wlasna wartosc i wie ile wart jest jego czas i praca. A jesli nie wie, to niech robi za darmo.
...Co napisalem to byl zart :) wcale jednak nie zgodzilbym sie, ze pytanie
Paul - dziekuje za odpowiedz
Wishmaster - thnx za zart, nie mam zony a dziewczyna nie potrafila doradzic :)
reszta... zastanawiam sie dlaczego tak trudno czasem jest tu na tym forum o konkrenta odpowiedz...albo szukaj w wyszukiwarce albo czytaj nic nie wnoszace posty, kolejnych ludzi probujacych byc zabawnymi...eh.
2 wymienionym forumowiczom dziekuje.
Paul - dziekuje za odpowiedz
Wishmaster - thnx za zart, nie mam zony a dziewczyna nie potrafila doradzic :)
reszta... zastanawiam sie dlaczego tak trudno czasem jest tu na tym forum o konkrenta odpowiedz...albo szukaj w wyszukiwarce albo czytaj nic nie wnoszace posty, kolejnych ludzi probujacych byc zabawnymi...eh.
2 wymienionym forumowiczom dziekuje.