Alternatywa do Hypersonic
cocktailmusic - proponuję zmienić forum :) możesz się bardzo dziwić ale ludzie naprawdę kupują legalne programy...
www.psychologium.net
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Alternatywa do Hypersonic
...cocktailmusic - proponuję zmienić forum :) możesz się bardzo dziwić ale ludzie naprawdę kupują legalne programy... ...
...żeby spać spokojniej, i nie tylko
Ale mieć legalnego Windowsa...to dopiero uczucie!

......cocktailmusic - proponuję zmienić forum :) możesz się bardzo dziwić ale ludzie naprawdę kupują legalne programy... ...
Ale mieć legalnego Windowsa...to dopiero uczucie!
...
I te fajne kolorowe pudełka...

I te fajne kolorowe pudełka...

-
...cocktailmusic - proponuję zmienić forum :) możesz się bardzo dziwić ale ludzie naprawdę kupują legalne programy... ...
Ja mam legalne,więc napisałem o tym co słyszałem i tyle.
Ja mam legalne,więc napisałem o tym co słyszałem i tyle.
hyper ma plastikowe brzmienia niektorych bankow to jest fakt np: brasy i niektore stringi , to jest bol hypersonic'a . Naszczescie kazdy sampel mozna obrobic efektami czy lekko podkrecic . Ale fakt niema drugiej tak rozbudowanej wtyki i tez bym na nia stawial
Jako alternatywę dla Hypersonica większość kolegów podaje Colossusa. A jak do tego ma się Kontakt? Czy mógłby ktoś się na jego temat wypowiedzieć? Chodzi mi o zadowalającą wszechstronność brzmień dla różnych rodzajów muzyki. Dziękuję z góry za podpowiedź :)
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO
...Jako alternatywę dla Hypersonica większość kolegów podaje Colossusa. A jak do tego ma się Kontakt? Czy mógłby ktoś się na jego temat wypowiedzieć? Chodzi mi o zadowalającą wszechstronność brzmień dla różnych rodzajów muzyki. Dziękuję z góry za podpowiedź :)...
o ile colossus czy hypersonic to pleyery wyposażone w bogatą kolekcję dźwięków to kontakt przy nich jest potężnym rozbudowanym samplerem, w niektórych pakietach dostajesz kolekcje brzmień proponowanych przez producenta ale jest to tylko cześc z wszechstronności (bo o nia pytasz) jaka dają wcześniejsze omawiane instrumenty
o ile colossus czy hypersonic to pleyery wyposażone w bogatą kolekcję dźwięków to kontakt przy nich jest potężnym rozbudowanym samplerem, w niektórych pakietach dostajesz kolekcje brzmień proponowanych przez producenta ale jest to tylko cześc z wszechstronności (bo o nia pytasz) jaka dają wcześniejsze omawiane instrumenty
witam
mam prosbe
chcialbym hypersonica odpalic jako osobny instrument na notebboku
i sterowac nim z poziomu yamaha ex5
probuje to robic ale nie wybiera mi bankow i instrum oprocz gm
prosze o pomoc
mam prosbe
chcialbym hypersonica odpalic jako osobny instrument na notebboku
i sterowac nim z poziomu yamaha ex5
probuje to robic ale nie wybiera mi bankow i instrum oprocz gm
prosze o pomoc
zajmuje sie od 15 lat muzyka
Jeszcze wrócę do Hypersonica - oczywiście mam na myśli wersję 2. Dałem dziś ogłoszenie o chęci kupna tego VST, ale nie wiem, czy ukaże się ono jeszcze w tym roku :) Zanim więc Admin nie skasuje tego wpisu, to tą drogą zgłaszam ofertę jego kupna (mówimy oczywiście o legalnym instrumencie, a nie H2O).
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO
...Jeszcze wrócę do Hypersonica - oczywiście mam na myśli wersję 2. Dałem dziś ogłoszenie o chęci kupna tego VST, ale nie wiem, czy ukaże się ono jeszcze w tym roku :) Zanim więc Admin nie skasuje tego wpisu, to tą drogą zgłaszam ofertę jego kupna (mówimy oczywiście o legalnym instrumencie, a nie H2O)....
Zwracam honor Adminowi. Ogłoszenie już się ukazało! :)
Zwracam honor Adminowi. Ogłoszenie już się ukazało! :)