Zablokowane ASIO
czasem mam problem z asio , bo gdzy wyskakuje mi blad w programie i sam sie zamknal moje asio jest aktywne i gdy chce ponownie odpalic program wyskakuje okienko ktore misie ze nie ma wiecej asio outputs. wtedy musze ponownie uruchamiac komputer , czy da sie to jakos obejsc , tzn jakis bezpieczny sposob dzieki ktoremu nie bede misial ponownie ladowac systemu???
Re: Zablokowane ASIO
Moze wyszukac i zamknac proces w menedzerze zadan?
no mozliwe , tylko jak tu znalezc proces z posrod 100 mozliwych a nazwa nic raczej nie mowi
Witam, proponuję zlokalizować przyczynę (czy to plugin, czy to pewna sekwencja czynności) która wywala driver i program, po czym obchodzić ten problem z daleka (nie wykonywać czynności które driver zawieszają). Pewnych tematów się nie przeskoczy - z SYSTEMem trzeba żyć i nauczyć się obchodzić problemy.
Też mi potrafi się zablokować asio. Ale panowie pod windą to jest życie!!!
A jak ktoś nie docenia windy to niech spróbuje linuxa- do muzy
Uwielbiam Ubuntu do netu, bo żadnego antyvira nie trzeba, a problem z driverem asio w windzie to pesteczka - po prostu do ominięcia.
Też mi potrafi się zablokować asio. Ale panowie pod windą to jest życie!!!
A jak ktoś nie docenia windy to niech spróbuje linuxa- do muzy

Uwielbiam Ubuntu do netu, bo żadnego antyvira nie trzeba, a problem z driverem asio w windzie to pesteczka - po prostu do ominięcia.
EiS jest super! Pozdrawiam Redakcję!