Behringer serwis
Witam!
Czy w Polsce znajde serwis behringera konkretnie chodzi mi o nabycie 2szt.TWEETER do monitorow B2031
Prosze o jakies namiary
Z gory WIelkie Dzięki
Czy w Polsce znajde serwis behringera konkretnie chodzi mi o nabycie 2szt.TWEETER do monitorow B2031
Prosze o jakies namiary
Z gory WIelkie Dzięki
Re: Behringer serwis
Zadzwoń lub napisz w tej sprawie TU. Powinni udzielić odp.
[addsig]
[addsig]
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
...Zadzwoń lub napisz w tej sprawie TU. Powinni udzielić odp.
...
Dzikuje za linka lecz tam nic nie wskuram (nie "bawia" sie w sprzedaz częsci zamiennych)
...
Dzikuje za linka lecz tam nic nie wskuram (nie "bawia" sie w sprzedaz częsci zamiennych)

a pytałeś się o serwis ? czy wnioskujesz na podstawie asortymentu sklepu ?
[addsig]
[addsig]
...a pytałeś się o serwis ? czy wnioskujesz na podstawie asortymentu sklepu ?
...
Uprzejmy Pan poinformował mnie ze są 3 serwisy w polsce ktore niestety nie prowadzą częsci zamiennych - takze mysle ze naprawy polegaja chyba tylko na zasadzie wysyłki sprzętu do Niemiec co w moim przypadku mija to sie z celem (za duze koszta)
Z gory Dziekuje za zainteresowanie
...
Uprzejmy Pan poinformował mnie ze są 3 serwisy w polsce ktore niestety nie prowadzą częsci zamiennych - takze mysle ze naprawy polegaja chyba tylko na zasadzie wysyłki sprzętu do Niemiec co w moim przypadku mija to sie z celem (za duze koszta)
Z gory Dziekuje za zainteresowanie
...a pytałeś się o serwis ? czy wnioskujesz na podstawie asortymentu sklepu ?
...
Jedynie co znalazłem to autoryzowany serwis znajdujący sie w niemczech ktory prowadzi wysyłke czesci zamiennych
...
Jedynie co znalazłem to autoryzowany serwis znajdujący sie w niemczech ktory prowadzi wysyłke czesci zamiennych
Z gory Dziekuje za zainteresowanie...
Coś słyszałem, że nie bawią sie w naprawy serwisowe tylko wymieniają całość. Proszę i pozdrawiam
[addsig]
Z gory Dziekuje za zainteresowanie...
Coś słyszałem, że nie bawią sie w naprawy serwisowe tylko wymieniają całość. Proszę i pozdrawiam
[addsig]
...A cóż to się stało ze doszło do takiej usterki?
We Wrocławiu chyba była jakaś firma co serwisowała Behringera. Szukaj a archiwum i na Google, pisało kilka osób o tym.
...
Witam!
A NO STAłO SIE ZE MUSIAłO DOJSC CHYBA DO PRZEPIęCIA W SIECI BO KONCOWKA POSZłA Z DYMEM WRAZ Z INNYMI SPRZĘTAMI I WRAZ Z NIMI WSPOMNIANE TWITERY , GłOSNIKI NIESKOTONOWE O DZIWO SA SPRAWNE-Pytalem juz w 3 punktach i w zadnym niestety nie prowadzą czesci do kolumienek POZOSTAJE MI CHYBA TYLKO ZŁOŻYC ZAMUWIENIE U SĄSIADOW (Niemcy)
We Wrocławiu chyba była jakaś firma co serwisowała Behringera. Szukaj a archiwum i na Google, pisało kilka osób o tym.
...
Witam!
A NO STAłO SIE ZE MUSIAłO DOJSC CHYBA DO PRZEPIęCIA W SIECI BO KONCOWKA POSZłA Z DYMEM WRAZ Z INNYMI SPRZĘTAMI I WRAZ Z NIMI WSPOMNIANE TWITERY , GłOSNIKI NIESKOTONOWE O DZIWO SA SPRAWNE-Pytalem juz w 3 punktach i w zadnym niestety nie prowadzą czesci do kolumienek POZOSTAJE MI CHYBA TYLKO ZŁOŻYC ZAMUWIENIE U SĄSIADOW (Niemcy)

a skad wiesz ze padla koncowka skoro twierdzisz ze niskie graja ok?odpinales je i sprawdzales?chyba ze sa tam dwie koncowki.....
...a skad wiesz ze padla koncowka skoro twierdzisz ze niskie graja ok?odpinales je i sprawdzales?chyba ze sa tam dwie koncowki........
Witam!
Klumny sprawdzałem na wzmacniaczu zastępczym
Witam!
Klumny sprawdzałem na wzmacniaczu zastępczym