Najlepszy reverb VST?
- OYCIECPIOTR
Te odpowiedzi impulsowe, które sam zrobiłem umieściłem wraz z przykładem TUTAJ. Taka ciekawostka.
[URL=http://chomikuj.pl/MISIORPLIKI/SAMPLE+24bity]darmowe sample analogów[/URL]
- zebromirrrr
Re: Najlepszy reverb VST?
jeden z najmniej "komputerowo" brzmiacych szytucznych poglosow to wg mnie Uadowy plate140 - porownywalem z CSR i moim zdaniem m.in. ladniej wygasa, zwlaszcza przy dlugich czasach
tylko ze to nie VST w sumie, no i tylko plateowy poglos (ale akurat taka mam estetyke w sobie ze innych nie uzywam wlasciwie); ale warto sprobowac
tylko ze to nie VST w sumie, no i tylko plateowy poglos (ale akurat taka mam estetyke w sobie ze innych nie uzywam wlasciwie); ale warto sprobowac
fan dobrego brzmienia ;)
...jeden z najmniej "komputerowo" brzmiacych szytucznych poglosow to wg mnie Uadowy plate140
tak - jest bardzo fajny, jedna z lepszych emulacji, jakie znam (ale reszty poglosow z UADa nie lubie)
tak - jest bardzo fajny, jedna z lepszych emulacji, jakie znam (ale reszty poglosow z UADa nie lubie)
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
a ktory z SiRów lepszy 1 czy 2?
...a ktory z SiRów lepszy 1 czy 2?...
v2 ma wieksze mozliwosci, jest wygodnieszy w uzyciu (import formatow, katalogi, bezlatencyjny proces, niedestrukcyjne edytory, true stereo, routing itd.)
jesli nie zmieniasz czasu trwania poglosu, nie ma znaczenia roznica brzmienia miedzy nimi, jesli natomiast zmieniasz, v2 lepiej dokonuje ten proces (tak czy inaczej lepiej nie ruszac czasu gotowej probki, bo to psuje dzwiek)
v2 ma wieksze mozliwosci, jest wygodnieszy w uzyciu (import formatow, katalogi, bezlatencyjny proces, niedestrukcyjne edytory, true stereo, routing itd.)
jesli nie zmieniasz czasu trwania poglosu, nie ma znaczenia roznica brzmienia miedzy nimi, jesli natomiast zmieniasz, v2 lepiej dokonuje ten proces (tak czy inaczej lepiej nie ruszac czasu gotowej probki, bo to psuje dzwiek)
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
a coi mozecie powiedziec na temat reverbow z pro toolsa?
- Miłaszewski
...a coi mozecie powiedziec na temat reverbow z pro toolsa?...
sa brzydkie - czyli pasuja wszedzie tam gdzie chcemy miec brzydki reverb
[addsig]
sa brzydkie - czyli pasuja wszedzie tam gdzie chcemy miec brzydki reverb
[addsig]