autor: Tasiorowski » piątek 28 mar 2008, 13:36
najbardziej potrzebny mi jest do rejestracji zestawu perkusyjnego. Interesuje mnie 8 preambów mic i mozliwość ew. rozbudowy. W poście napisałem o firepodzie ale interesuje mnie również presonus firestudio project...
Z tego co wiem, to FIRESTUDIO PROJECT nie ma ADATÓW, więc rozbudowa interfacu o kolejne preampy raczej odpada. A jeśli idzie o rejestrację bębnów to w powinno wystarczyć, no chyba że szalejesz z ambiensami i dodatkowymi mikrofonami , na blachy itp. myslę że to FIRESTUDIO PROJECT styknie w zupełności. Jeśli chcesz później to rozbudować, to lepiej dozbieraj do pełnego FIRESTUDIO. U mnie sercem studia jest FIRESTUDIO + DIGIMAX FS i baaaardzo sobie to chwalę. Czytałem o problemach ludzi z tym interfacem, jednak u mnie działa znakomicie. Pozdrawiam
Mocny Pecet + Laptop, Presonus FIRESTUDIO + DIGIMAX FS, TC M One XL, TC HELICON VIOCEWORKS, ALESIS 3630, MXL 2006 + 770, SE 3 Stereo Pair, Sontronics SIGMA, Shure SM 57, 81, Audio-Technica - ATM 650 x 3, ATM 250 DE, ATM 450, APS AEON, E-MU PM 5, AKG 141