Czego dzisiaj słuchacie i dlaczego?
- wishmaster
ps. a co do bibliotek sampli EWQL i tym podobnych... moze ktos kiedys zwrocil uwage na goscia o ksywce (a moze prawdziwe imie) Antongiulio Frulio. Facet specjalizuje sie w demach bibliotek symfonicznych (EWQL, Vienna), wszystko co robi jest po prostu swietne.
sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej głupoty
Re: Czego dzisiaj słuchacie i dlaczego?
Y3ARZ3R0R3M1X3D czemu? remixy ciekawsze od oryginału gdzie trochę za dużo lo-fi, hehe
AMON TOBIN - Out of Out Where, genialne utwory,świetna produkcja, aranże.
AMON TOBIN - Out of Out Where, genialne utwory,świetna produkcja, aranże.
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
...SKINNY PUPPY, wczesny Current93, Antony and the Johnsons, The Mars Volta, Peter Nalitch, Soledad, Carcass, Djivan Gasparyan, Diamanda Galás. A dlaczego? Bo Gosia Andrzejewicz już mi się znudziła....
:)
skinuhyy puppuhy to zawsze muza ponadczasowa:),diamanda to plague mass i dodam od siebie 7 groszy:), coil -music o play in the dark-vol1-vol2
:)
skinuhyy puppuhy to zawsze muza ponadczasowa:),diamanda to plague mass i dodam od siebie 7 groszy:), coil -music o play in the dark-vol1-vol2
Amon|Tobiom z Erickiem Truffazem i Un-cut .... dlaczego... mmm - bo ktos mi przyniosl :)
siebie słuchałem :).
bo...szkoda mi czasu na jakiś radiowy chłam, a i po co lepsi na płytach mają mnie załamać swoim talemtem :)
(a jednak, leciało też Nada Surf i POD przez godzinkę :) )
bo...szkoda mi czasu na jakiś radiowy chłam, a i po co lepsi na płytach mają mnie załamać swoim talemtem :)

(a jednak, leciało też Nada Surf i POD przez godzinkę :) )
http://www.superstereo.pl
TUFF ENUFF - Ma no samos gamines
...Witam.
Dzisiaj mamy Wielki Piątek dałem spokój uszom,a ogólnie wszystko co polskie do lat 90 tych.A z nowszych utworów to nowe kawałki starych polskich zespołów.Ale mój 18 letni syn słucha wyłącznie Rock & Rola z lat 60 -70 i to trochę mnie dziwi
.Ale jest już prawie muzykie i każdy od tej muzy zaczyna.
Wesołych i pogodnych świąt i naoliwionych potęcjometrów.
Pozdro
...
No to masię Pan z czego cieszyć:) Rock'n'Roll cosw sobie ma a jak syn nie słucha ulicznego HH czy techno to tylko sie cieszyć:)
Dzisiaj mamy Wielki Piątek dałem spokój uszom,a ogólnie wszystko co polskie do lat 90 tych.A z nowszych utworów to nowe kawałki starych polskich zespołów.Ale mój 18 letni syn słucha wyłącznie Rock & Rola z lat 60 -70 i to trochę mnie dziwi

Wesołych i pogodnych świąt i naoliwionych potęcjometrów.
Pozdro

No to masię Pan z czego cieszyć:) Rock'n'Roll cosw sobie ma a jak syn nie słucha ulicznego HH czy techno to tylko sie cieszyć:)
No coż...Megadeth - United Abomination
bo jestem dozgonnym fanem
bo byłem na koncercie ostatnio
bo złapałem kostkę Rudego :)
bo jestem dozgonnym fanem
bo byłem na koncercie ostatnio
bo złapałem kostkę Rudego :)
eee tam nic nie pisze:)
...ps. a co do bibliotek sampli EWQL i tym podobnych... moze ktos kiedys zwrocil uwage na goscia o ksywce (a moze prawdziwe imie) Antongiulio Frulio. Facet specjalizuje sie w demach bibliotek symfonicznych (EWQL, Vienna), wszystko co robi jest po prostu swietne....
Koleś po prostu wymiata. Gniecie mnie w fotel jak słucham jego roboty:)
[addsig]
Koleś po prostu wymiata. Gniecie mnie w fotel jak słucham jego roboty:)
[addsig]
Pozdrawiam
Ja od tygodnia słucham Jimmy Scotta'a .......i nie wiem dlaczego !!. Coś w jego interpretacjach jest takiego ,że nie mogę się opędzić od brzmienia jego głosu.Głosu ,który jest po prostu brzydki, o nieznośnym vibrato jak u starej baby.Ale jak słyszę w jego wykonaniu "Jealous Gay "Lennona lub "Nothing compares" Princa,to gdzieś mankamenty jego głosu nikną . Przestaje myśleć że słucham człowieka dotkniętego wadą genetyczną ,która zniekształciła jego głos i miała wpływ na jego wygląd. poz ryba