Mnie też nie, choć z początku sie napaliłem (ten wyświetlacz, procesro efektów, myszka...). Ale niestety to co najważniejsze - brzmienie nie uległo zdecydowanej poprawie

Uległo i ulegnie. Ten instrument ma potencjał.Choćby Karty ARX, które z pewnością będą niezwykłą innowacją. Kilka miesięcy temu prosiłem forumowiczów EiS o pomoc w wyborze pomiędzy niektórymi syntami (biorąc również pod uwagę stację roboczą M3). Wybór padł na v-synth GT. Cóż... jednak zainwestuję w Rolanda G, ale to w lipcu. Polecam wszystkim głębszą refleksję nad tym instr... Świetna karta ARX drums i potencjalne brzmienia innych kart to potężny argument. Ogółem to przyszłościowy sprzęt... Do osób które byćmoże zastanawiają się nad M3 (jak ja niegdyś) bądź Motifem: poczekajcie na Rolanda. Brzmienia są głębokie, soczyste, pianina rewelacyjne, gitary niezłe - akustyki super. To inna jakość niż Korga. Oczywiście doceniam wiedzę i zapał niektórych użytkowników M3 i z pewnością nie będzie on zmarnowany... nie zmienia to jednak faktu, że Korg stworzył instrument bardziej efektowny niż efektywny w przeciwieństwie do Rolanda...