E-mu Tracker Pre

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
maslak_s
Re: E-mu Tracker Pre

Post autor: maslak_s » wtorek 04 mar 2008, 13:27

......jak ma sie sprawaa z tymi "zle" dzialajacymi preampami?! czy to dotyczy calej serii, czy to byla wada tego jednegooo modelu?!...
Cała partia Tracker Pre Podobno E-mu nad tym pracuje, ale jeszcze nie zdostałem zadnych konkretnych informacji co dalej....
uuuuu.... to bardzo nie dobrzeee
www.klub.agaton.pl

Awatar użytkownika
godizielona

Post autor: godizielona » poniedziałek 10 mar 2008, 13:42

Do Emu Tracker Pre można podłączyć każdy 5V-owy zasilacz czy trzeba kupic oryginalny?? gdzie mozna kupic tak zasilacz??:)

Awatar użytkownika
maslak_s

Post autor: maslak_s » poniedziałek 10 mar 2008, 15:26

...Do Emu Tracker Pre można podłączyć każdy 5V-owy zasilacz czy trzeba kupic oryginalny?? gdzie mozna kupic tak zasilacz??:)...

posiadasz ten sprzet?! jak sie sprawuja tee zasilanie?! czy u ciebie tez jest "cos nie tak"!?
www.klub.agaton.pl

cocktailmusic

Post autor: cocktailmusic » poniedziałek 10 mar 2008, 18:06

...Do Emu Tracker Pre można podłączyć każdy 5V-owy zasilacz czy trzeba kupic oryginalny?? gdzie mozna kupic tak zasilacz??:)...
Zasilacz jest potrzebny TYLKO w sytuacji kiedy interfejs pracuje bez komputera.
W momecnie kiedy interfejś jest podłączony na usm zasilacz nie podaje napięcia.

Awatar użytkownika
NoRd384

Post autor: NoRd384 » poniedziałek 10 mar 2008, 18:54

W większości sprzętów można podłączyć własny. Należy jednak pamietać o takim samym napięciu wyjściowym i polaryzacji ( co ma + a co - na wejściu i wyjściu). Dobrze też aby zasilacz miał stabilizator napięcia
[addsig]
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]

cocktailmusic

Post autor: cocktailmusic » poniedziałek 10 mar 2008, 19:12

......Do Emu Tracker Pre można podłączyć każdy 5V-owy zasilacz czy trzeba kupic oryginalny?? gdzie mozna kupic tak zasilacz??:)...
W większości sprzętów można podłączyć własny. Należy jednak pamietać o takim samym napięciu wyjściowym i polaryzacji ( co ma + a co - na wejściu i wyjściu). Dobrze też aby zasilacz miał stabilizator napięcia
...
Napisałem wyrażnie zalecenia serwisu sa takie że NIE WOLNO podłącza zasilacza w przypadki podłączenia do USB .

Awatar użytkownika
godizielona

Post autor: godizielona » wtorek 11 mar 2008, 11:02

ok dzięki. nie mam problemów z kartą bo mam Behringera C1:P
Piona

grove

Post autor: grove » wtorek 11 mar 2008, 13:40

Witam kolegów, mam pytanko poniekąd w temacie:)
Planuję zakup ESI Juli@ i Presonus HP4, to drugie pod kątem Beyerdynamic DT150 (250Ohm).
Czy lepszym rozwiązaniem będzie zakup Trackera?
Czy poradzi sobie z DT150?

Awatar użytkownika
maslak_s

Post autor: maslak_s » wtorek 11 mar 2008, 21:29

Jakosss jesteem mimo wszystko przekonany do marki E-mu... i mimo tych wszystkich ostrzeżeń jestem sklonny zakupic tego trackera... moze jednak bede mial szczescie i moj egzemplarz dobrze bedzie współgrał z mikrofonem studio projects b1... co o tym myślicie?! ;]

www.klub.agaton.pl

cocktailmusic

Post autor: cocktailmusic » wtorek 11 mar 2008, 23:02

...Jakosss jesteem mimo wszystko przekonany do marki E-mu... i mimo tych wszystkich ostrzeżeń jestem sklonny zakupic tego trackera... moze jednak bede mial szczescie i moj egzemplarz dobrze bedzie współgrał z mikrofonem studio projects b1... co o tym myślicie?! ;]

...
Zadzwoń do serwisu z soundimportu może testowali juz te mikrofony,bedziesz miał pewnośc

ODPOWIEDZ