.........Chłopaki pomóżcie proszę !
1)Jestem w "sampling mode" mam pętlę 2 taktową zgraną z pendrive'a w .wav i chciałbym przypisać tą pętlę do siatki GRID. W instrukcji jest napisane że funkcja GRID jest na stronach Sample Edit i Loop Edit - więc wchodzę tam ale w menu na żadnej z tych stron nie ma opcji GRID
o co chodzi???? czemu nie mam tej opcji?
2) To samo dotyczy opcji Time Slice. Powinna być a nigdzie nie mogę jej znaleźć ?
Help me!!!

...
Witam!
Spróbuję dziś "dorwać" mojego M3 i odnaleść zagubioną siateczkę:) Jutro dam znać. Gdybym się tu nie pojawił, proszę o kontakt na mój mail -
arturs@megamusic.pl
Pozdrawiam
Artur Sekura
Mega Music...
Panie Arturze,
Problem rozwiązany - wchodząc do menu w Loop Edit nie zauważyłem że to menu ma ciąg dalszy i trzeba je przewinąć a potrzebne mi funkcje są właśnie ukryte na następnej podstronie tego menu...A wszystko przez to że miałem słabo ustawiony kontrast wyświetlacza i niewidoczne były strzałeczki pzrewijające stronę

- ale jaja!!!
Jeszcze raz dzięki wielkie za zainteresowie
Natomiast temat sampli stereo -L -R opisany przeze mnie w poście powyżej intryguje mnie jak cholera bo jest to conajmniej dziwne...
Pozdrawiam
...
Witam!
Rzeczywiście siateczki nie trzeba szukać bo cały czas tam była. Jedno co może mylić przy zbyt małym zoomie, zamiast próbki pojawia się szare pole, które jest niczym innym, jak siatką. Należy użyć narzędzi zoom i rozsunąć poszczególne linie siatki i będzie ok. Jeśli chodzi o sprawę próbek. Najlepiej, gdybym na maila otrzymał próbki mono + wspomnianą próbkę stereo. Łatwiej będzie sprawdzić dlaczego tak się dzieje. Mam już swoje podejrzenia, ale chcę sprawdzić to na "żywym" organiźmie:)
Pozdrawiam
Artur Sekura
Mega Music