Dyktafon pewnego polityka

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
j.bravo
Re: Dyktafon pewnego polityka

Post autor: j.bravo » wtorek 19 lut 2008, 04:51

Potrzebny Ci rejestrator z małym mikrofonem na kabelku oraz pomysły rodem z 007 gdzie umieścić mikrofon np:

- mikrofon w spince od koszuli, dyktafon w kieszeni marynarki.
- mikrofon przy suwaku teczki/plecaka, rejestrator w teczce

i można kombinować dalej ale lepiej użyć asystentki - kobiety wtedy to dopiero jest pole do popisu:

- można zrobić naszyjnik z mikrofonów i dla odwrócenia uwagi umieścić go na bardzo głębokim dekolcie.
- lub kolczyki z mikrofonów. Gąbeczkę z mikrofonów demontujemy i wstawiamy w futerkowe "windscreeny" pod kolor czapki, cieni pod oczami czy szalika.
- albo robimy broszkę i wpinamy w garsonkę. Broszka powinna być "wiejska" czyli diamencik, bursztyn, sztuczny kamień, kwiatek z modeliny, mikrofonik... Asystentka powinna mówić lekką gwarą.
- lub bierzemy na spotkanie asystentkę "małolatę" z jeansową torebką z ćwiekami, cekinami, kamieniami, znaczkami Sex Pistols, mikrofonami...

Także....
Jestem przystojny i młody

skapiozza

Post autor: skapiozza » środa 20 lut 2008, 01:31

- mikrofon w spince od koszuli, dyktafon w kieszeni marynarki.
Także.......

...brzmi jak naigrywanie sie z mojej skromnej osoby...lub zle odczytuje.

Chcialbym moc podejsc do tych spraw nonszalancko...

A moze jakis pomysl na konkretne urzadzenie dostepne poza MI6 Q-Branch?

Jakies opinie co do tego Olympusa DS lub LS10?

Pzdr.

j.bravo

Post autor: j.bravo » środa 20 lut 2008, 02:43

źle odczytujesz - jak nie znajdziesz zadowalającego sprzętu all-in-one to pokombinuj z rejestratorem i dołączanym mikrofonem. Ja bym tak kombinował. A tak naprawdę jakbym miał do czynienia z "lewymi" ludźmi to wyjąłbym dyktafon, położył na stole i już by inaczej mówili...
Jestem przystojny i młody

Awatar użytkownika
Laliszon

Post autor: Laliszon » środa 20 lut 2008, 12:26

No i mamy wątek szpiegowski hi hi, w razie czego mogę nagrać ziobrę, mieszkam koło tej szpetoty i kierunkowym go nagrać mogę hi hi. Tylko po co. Może jak przeklina mojego psa który szczeka na niego i ochronę.

ODPOWIEDZ