2 procesory - czy jest sens?
Toż to pentium to jakiś archaizm :P. Wszystkie obecnie produkowane procesory intela (nie znam najnowszych amd) radzą sobie świetnie. Najtaniej kupisz Pentium E, a dołożysz nieco więcej i masz tanie ale bardzo przyzwoite Core2Duo. Polecam.
- Piotr
- Piotr
Re: 2 procesory - czy jest sens?
ja wiem ze to antyki. ale ma byc jak najtaniej:)
... płyta główna najlepsza pod quada ?...
ASUS P5K Deluxe...
Ta plyta jest niekompatybilna z PowerCore PCI mkII (chodzi konkretnie o ten model plyty, nie o zastosowany na niej chipset p35!)
ASUS P5K Deluxe...
Ta plyta jest niekompatybilna z PowerCore PCI mkII (chodzi konkretnie o ten model plyty, nie o zastosowany na niej chipset p35!)
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
nie tykaj starych pentiumow - to dziadostwo
jak juz to wez tani jak barszcz pentium dual core(w przyszlosci przy dobrej plycie wsadzisz quada...)
jak juz to wez tani jak barszcz pentium dual core(w przyszlosci przy dobrej plycie wsadzisz quada...)
A jeszcze powracajac do kwesti FL studio 7 - Nie obsługuje 2-rdzeni!!
przynajmniej u mnie a mam Core 2 Duo
przynajmniej u mnie a mam Core 2 Duo
to zaznacz w opcjach - obsluguje bez problemu nawet 4
zbynia - mozesz powiedziec gdzie doklanide probowalem pare razy i nie wiem czy zaznaczam to co trzeba czy moze cos z kompem
nie masz instrukcji?
option - > general -> multithreaded
option - > general -> multithreaded
......a tak swoja droga na co ci podzespoly najwyzszej klasy???podkrecasz extremalnie komputer???jak nie to i asrock bedzie super plyta do pracy i to bez zadnego cudowania...........
Zakup płyty Asrock byłby powaznym błedem. MOBO to podstawa stabilnego i sprawnego komputera.
Asrocka to sobie moga kupować osoby które potrzebuja komputer do internetu czy multimediów....
I tu moje 4 grosze. Kolega ma absolutna racje plyta gl to krwioobieg kompa kupujcie tylko dobrej klasy gigabyta lub asusa. Pozdr
Zakup płyty Asrock byłby powaznym błedem. MOBO to podstawa stabilnego i sprawnego komputera.
Asrocka to sobie moga kupować osoby które potrzebuja komputer do internetu czy multimediów....
I tu moje 4 grosze. Kolega ma absolutna racje plyta gl to krwioobieg kompa kupujcie tylko dobrej klasy gigabyta lub asusa. Pozdr
Może kiedy indziej
dzieki zbynia - dziala wszystko ok:)