......Kolejne z tzw. banalnych pytań, ale nie mogę sobie poradzić :
Tworzę drum kit, potem przypisuję go do programu, ale w programie nie działa dynamika uderzeń w klawisze- bez względu na sposób gry kazda próbka brzmi z max. głosnością... jak i gdzie ustawić dynamikę w programie ? Sorry ale jakaś ćmica mnie ogarnęła z tym velocity......
strona Amp/EQ i zakładka amp1 mod. tam jest velocity intesity...
Dzięki

Wspólnymi siłami rozpracujemy dziada !
Bo chłopaki "stare wygi" najpierw nas zakręcili na M3 a teraz to zostawili na pastwę losu
czy można jakoś wydłużyć dobę?...niewiem...może za pomocą ustawy...ale kaczor może takiej ustawy nie podpisać

..... Godzina dziennie na Trójeczkę to dla mnie katorga- ledwo zacznę się rozkręcać i..... żona coś krzyczy że chce jechać na narty i teraz to nie pojedziemy bo pozadłużani jesteśmy na te twoje plumkania

) ...mówie Wam jest ciężko się wgryzć porządnie, a i szef w pracy marudzi że nadgodziny to teraz normalka....
Jednak jest światełko w tunelu...zaadaptować Karmę na potrzeby życia codziennego! Moduł A- w pracy, B- mogłoby robić zakupy, Moduł C- odprowadzałby córcię do żłobka, a D- załatwiałby z żoną sprawy łóżkowe

.....................
Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman