Dobra, dobra... żartowałem-tak na serio to WYMIĘKAM !!!!
Muszę podziękować Wam wszystkim a przede wszystkim Mr. Lee który założył ten temat na forum, bo chyba gdyby nie to to bym sobie odpuścił M3 - Dzięki Wielkie Także Za Pomoc w tej decyzji !!!!! Możliwości M3 powalają na kolana i w sumie bardzo przyjazny i łatwy w obsłudze system. Mam M3 kilka dni i każda wolna chwila jest jego, co gorsza mam akurat dość podobnie jak miał na poczatku Pan Jabu czyli mało czasu, ale jakoś tam zapoznajemy się z M3 a przede wszystkim z Panią Karmą ( godziną z nią mija jak 5 min w realu

- you know what I mean....
co tu dużo gadać - POTĘGA !!!!
mam problem z czytnikiem kart ( nie mam pendrive) poprostu w trybie MEDIA M3 nie rozpoznaje czytnika i karty, więc chciałem sformatować karte/czytnik w taki sposób jak jest to opisane w manualu ale tego też nie da się zrobić bo przyciski i odnośniki służące formatowaniu poprostu nie istnieją/nie są aktywne... Myslałem, że może przez to że czytnik jest typu USB 1.0 a w M3 jest USB 2.0, choć nie mam takiej pewności że czytnik jest 1.0, Pomóżcie plis czy może to być taka przyczyna ? Mieliście podobne przypadki z trybem MEDIA ?
P.S. Ach ta GTK M3 ma siłę oddziaływania....

...
Witaj w Klubie!
Miło, że dołączyłeś. Teraz również dzięki Tobie przybędzie nowych tematów, a pewnie też rozwiązanych problemów.

Tak że same korzyści z Twojego posiadania M3 dla Ciebie, dla nas i dla tych, którzy dość uważnie obserwują ten wątek i piszą o nim w innych
Co do pendriv'a. Ja na razie korzystam z wolnego miejsca na zwykłej MP-trójce, którą pożyczam od córki.

Wszystko działa OK.