witam, może ktoś mi pomoże. Kupiłem karte emu 1212m PCI, podłączyłem do niej monitory Alesisa MK II i po włączeniu kompa pojawiają się krótkie pyknięcia raz w jednym raz w drugim głośniku. Zauważyłem, że po kilkunastu minutach te trzaski ustają. Próbowałem już różnych kombinacji: zmieniałem sloty, gniazdka listwy, kable itd. Jak podłączam monitory do innego źródła dźwięku to problemu nie ma.
z góry dzięki, mam nadzieję że ktoś mi pomoże
pozdrawiam
E-mu 1212m - trzaski w głośnikach
Re: E-mu 1212m - trzaski w głośnikach
miałem dokładnie to samo ! jednym słowem, oddaj na gwarancji jeżeli posiadasz, proś o zamianę na nową kartę lub zwrot pieniedzy ! musisz jednak napisac info na zwykłej kartce jakie są objawy usterki, jeżeli zakupiłeś w audiofactory. Prawo jest po twojej stronie jeśli dopiero co zakupiłeś kartę, masz 2 tygodnie na zwrot bez skorzystania z karty gwarancyjnej, lub skorzystanie z niej. Pozdrawiam !
...miałem dokładnie to samo ! jednym słowem, oddaj na gwarancji jeżeli posiadasz, proś o zamianę na nową kartę lub zwrot pieniedzy ! musisz jednak napisac info na zwykłej kartce jakie są objawy usterki, jeżeli zakupiłeś w audiofactory. Prawo jest po twojej stronie jeśli dopiero co zakupiłeś kartę, masz 2 tygodnie na zwrot bez skorzystania z karty gwarancyjnej, lub skorzystanie z niej. Pozdrawiam !...
Dzięki za info, ale czy wymieniłeś ją i jest wszystko w porządku?
Dzięki za info, ale czy wymieniłeś ją i jest wszystko w porządku?
Mnie poszedł kanał liniowy, ale już po gwarancji i szukaj wiatru w polu, powiedziano mi, że pewnie się nie opłaca wysyłać do Irlandii. Ale kanał, sprzedać i bujaj się po gwarancji. Niektórzy jeszcze płacili za 1212m ponad 800 zeta. Póki co na fyfrowych jadę.
ja tyle zaplacilem i nie mam problemow zadnych
i nie miej pretensji ze po gwarancji nie oplaca sie naprawiac - praktycznie zadnej elektroniki nie oplaca sie naprawiac po gwarancji
i nie miej pretensji ze po gwarancji nie oplaca sie naprawiac - praktycznie zadnej elektroniki nie oplaca sie naprawiac po gwarancji