Korg M3 - użytkownicy
Fajnie mr.lee, ale sęk w tym że już mam nocne koszmary od myślenia nad kupnem stacji roboczej i raczej chciałbym weekend mieć spokojny. Jestem w trakcie rozmów z Remi. Każda uwaga cenna bo zamierzam to sfinalizować w tym tygodniu.
Re: Korg M3 - użytkownicy
...Fajnie mr.lee, ale sęk w tym że już mam nocne koszmary od myślenia nad kupnem stacji roboczej i raczej chciałbym weekend mieć spokojny. Jestem w trakcie rozmów z Remi. Każda uwaga cenna bo zamierzam to sfinalizować w tym tygodniu....
Daj numer na poczte. Jutro zadzwonie.
pozdrawiam!!!
pozdrawiam!!!

......Fajnie mr.lee, ale sęk w tym że już mam nocne koszmary od myślenia nad kupnem stacji roboczej i raczej chciałbym weekend mieć spokojny. Jestem w trakcie rozmów z Remi. Każda uwaga cenna bo zamierzam to sfinalizować w tym tygodniu....
pozdrawiam!!!
...
Numer, numer... A zauważyliście, że temat Korga M3 właśnie przekroczył 200 postów?! No ja nie wiem czy w historii tego forum był dłuższy wątek
, a najwyraźniej widać, że to jeszcze nie koniec
pozdrawiam!!!

Numer, numer... A zauważyliście, że temat Korga M3 właśnie przekroczył 200 postów?! No ja nie wiem czy w historii tego forum był dłuższy wątek

Panowie czy sam moduł M3 jest do kupienia by nie płacić kasy za klawiaturę która jest mi zbędna?? czy tylko komplety sprzedają? Pozdrawiam.

Panowie czy sam moduł M3 jest do kupienia by nie płacić kasy za klawiaturę która jest mi zbędna?? czy tylko komplety sprzedają? Pozdrawiam.
Istnieje taka wersja: M3-M
Można ją kupić w Europie. Niestety na stronie MegaMusic nie ma po niej śladu - ich trzeba pytać, czy to mają.
Istnieje taka wersja: M3-M
Można ją kupić w Europie. Niestety na stronie MegaMusic nie ma po niej śladu - ich trzeba pytać, czy to mają.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Korg M3 (wspaniały sprzęt) .Nie jestem żadnym twórcą ani też utalentowanym muzykiem kocham muzę (jak to moja nauczycielka od muzyki zdefiniowała –muzyka to najprzyjemniejszy hałas )… więc uwielbiam hałasować (głównie to smucić ;) )…miałem wcześniej inne instrumenty yamaha psr 620 póżniej sx-2 chyba już nie pamiętam taki pseudo analog yamahy może to był sx-1 n coś baśladował (taka niebieska),póżniej ..yamaha ex-7 niestety się zawieszała …fajnie pomyślany step recording muszę przyznać …a teraz m3 i …nie jest to spełnienie marzeń, ale dla mnie sprzęt zadziwiający możliwościami …nie znam się na tworzeniu muzy i powiem że nie muszę się znać ja słyszę to co mi odpowiada obcując z tym sprzętem…to tak jakbym nabył mp3 odtwarzacz i klikając odpowiednie kombosy …;)…niesamowity sprzęt …to moje zdanie ….
(...)
obcując z tym sprzętem…to tak jakbym nabył mp3 odtwarzacz i klikając odpowiednie kombosy …;)…niesamowity sprzęt …to moje zdanie ….
...
Z tego co piszesz to kupując M3 za bardzo nie wiedziałeś co to jest do końca (i pewnie nadal nie wiesz) a przecież wywaliłeś tyle kasy.
Nie rozumiem niektórych ludzi no ale ... kto bogatemu zabroni?
obcując z tym sprzętem…to tak jakbym nabył mp3 odtwarzacz i klikając odpowiednie kombosy …;)…niesamowity sprzęt …to moje zdanie ….
...
Z tego co piszesz to kupując M3 za bardzo nie wiedziałeś co to jest do końca (i pewnie nadal nie wiesz) a przecież wywaliłeś tyle kasy.
Nie rozumiem niektórych ludzi no ale ... kto bogatemu zabroni?
...(...)
...
Nie rozumiem niektórych ludzi no ale ... kto bogatemu zabroni? ...
owszem wiedziałem mniej wiecej :)..a co tu rozumieć? fascynatem jestem i tyle :) i mam pytanie : czy warto sprzedać k-station i kupić exb-radias ?
...
Nie rozumiem niektórych ludzi no ale ... kto bogatemu zabroni? ...
owszem wiedziałem mniej wiecej :)..a co tu rozumieć? fascynatem jestem i tyle :) i mam pytanie : czy warto sprzedać k-station i kupić exb-radias ?
Moim skromnym zdaniem kup sobie rozszerzenie Radiasa, zapoznaj się dobrze z nim a potem podejmij decyzję o ew. sprzedaży k-station.