Korg M3 - użytkownicy

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
rmaxim
Re: Korg M3 - użytkownicy

Post autor: rmaxim » poniedziałek 28 sty 2008, 21:14

Fajnie mr.lee, ale sęk w tym że już mam nocne koszmary od myślenia nad kupnem stacji roboczej i raczej chciałbym weekend mieć spokojny. Jestem w trakcie rozmów z Remi. Każda uwaga cenna bo zamierzam to sfinalizować w tym tygodniu.

Mr.Lee

Post autor: Mr.Lee » poniedziałek 28 sty 2008, 21:18

...Fajnie mr.lee, ale sęk w tym że już mam nocne koszmary od myślenia nad kupnem stacji roboczej i raczej chciałbym weekend mieć spokojny. Jestem w trakcie rozmów z Remi. Każda uwaga cenna bo zamierzam to sfinalizować w tym tygodniu....
Daj numer na poczte. Jutro zadzwonie.
pozdrawiam!!!

Awatar użytkownika
elmuz1

Post autor: elmuz1 » poniedziałek 28 sty 2008, 21:23

......Fajnie mr.lee, ale sęk w tym że już mam nocne koszmary od myślenia nad kupnem stacji roboczej i raczej chciałbym weekend mieć spokojny. Jestem w trakcie rozmów z Remi. Każda uwaga cenna bo zamierzam to sfinalizować w tym tygodniu....
Daj numer na poczte. Jutro zadzwonie.
pozdrawiam!!!
...
Numer, numer... A zauważyliście, że temat Korga M3 właśnie przekroczył 200 postów?! No ja nie wiem czy w historii tego forum był dłuższy wątek , a najwyraźniej widać, że to jeszcze nie koniec

Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:

Post autor: Velu » wtorek 29 sty 2008, 00:07

Panowie czy sam moduł M3 jest do kupienia by nie płacić kasy za klawiaturę która jest mi zbędna?? czy tylko komplety sprzedają? Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Pan_Jabu

Post autor: Pan_Jabu » wtorek 29 sty 2008, 07:55

Panowie czy sam moduł M3 jest do kupienia by nie płacić kasy za klawiaturę która jest mi zbędna?? czy tylko komplety sprzedają? Pozdrawiam.

Istnieje taka wersja: M3-M
Można ją kupić w Europie. Niestety na stronie MegaMusic nie ma po niej śladu - ich trzeba pytać, czy to mają.

Awatar użytkownika
elmuz1

Post autor: elmuz1 » wtorek 29 sty 2008, 13:19

Nowe obrazki video z NAMM 2008

http://www.karma-lab.com/

exp

Post autor: exp » niedziela 03 lut 2008, 22:43

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Korg M3 (wspaniały sprzęt) .Nie jestem żadnym twórcą ani też utalentowanym muzykiem kocham muzę (jak to moja nauczycielka od muzyki zdefiniowała –muzyka to najprzyjemniejszy hałas  )… więc uwielbiam hałasować (głównie to smucić ;) )…miałem wcześniej inne instrumenty yamaha psr 620 póżniej sx-2 chyba już nie pamiętam taki pseudo analog yamahy może to był sx-1 n coś baśladował (taka niebieska),póżniej ..yamaha ex-7 niestety się zawieszała …fajnie pomyślany step recording muszę przyznać …a teraz m3 i …nie jest to spełnienie marzeń, ale dla mnie sprzęt zadziwiający możliwościami …nie znam się na tworzeniu muzy i powiem że nie muszę się znać ja słyszę to co mi odpowiada obcując z tym sprzętem…to tak jakbym nabył mp3 odtwarzacz i klikając odpowiednie kombosy …;)…niesamowity sprzęt …to moje zdanie ….

Awatar użytkownika
TheF
Kontakt:

Post autor: TheF » poniedziałek 04 lut 2008, 11:44

(...)
obcując z tym sprzętem…to tak jakbym nabył mp3 odtwarzacz i klikając odpowiednie kombosy …;)…niesamowity sprzęt …to moje zdanie ….
...
Z tego co piszesz to kupując M3 za bardzo nie wiedziałeś co to jest do końca (i pewnie nadal nie wiesz) a przecież wywaliłeś tyle kasy.
Nie rozumiem niektórych ludzi no ale ... kto bogatemu zabroni?

exp

Post autor: exp » poniedziałek 04 lut 2008, 12:05

...(...)
obcując z tym sprzętem…to tak jakbym nabył mp3 odtwarzacz i klikając odpowiednie kombosy …;)…niesamowity sprzęt …to moje zdanie ….
...
Z tego co piszesz to kupując M3 za bardzo nie wiedziałeś co to jest do końca (i pewnie nadal nie wiesz) a przecież wywaliłeś tyle kasy.
Nie rozumiem niektórych ludzi no ale ... kto bogatemu zabroni? ...
owszem wiedziałem mniej wiecej :)..a co tu rozumieć? fascynatem jestem i tyle :) i mam pytanie : czy warto sprzedać k-station i kupić exb-radias ?

Awatar użytkownika
TheF
Kontakt:

Post autor: TheF » poniedziałek 04 lut 2008, 12:31

Moim skromnym zdaniem kup sobie rozszerzenie Radiasa, zapoznaj się dobrze z nim a potem podejmij decyzję o ew. sprzedaży k-station.

ODPOWIEDZ