Native Instruments Service Center - problem z rejestracją

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
TheF
Kontakt:
Re: Native Instruments Service Center - problem z rejestracją

Post autor: TheF » poniedziałek 28 sty 2008, 21:26

Też zauważyłem, że wiele rejestracji różnego rodzaju oprogramowania trafia do katalogu spam i to zarówno na moim koncie o2 jak i na wp. Ciekawie jak musi być sformułowany mail, aby filtr antyspamowy nie wywalał go do spamu. Oczywiście z folderu spam mail odczytuje się bez problemu. Natomiast dziwna sprawa z NI. Sprawdź jeszcze raz folder spam.

Awatar użytkownika
Miłaszewski

Post autor: Miłaszewski » poniedziałek 28 sty 2008, 23:06

prowadze strone internetowa z systemem rejestracji uzytkownikow (www.dzwiek.org)

o2.pl oraz op.pl to najbardziej problematyczne serwisy mailowe, do ktorych emaile aktywacyjne zazwyczaj nie docieraja, zwlaszcza jesli serwer ktory jest wysyla jest ulokowany za granica

najmniej problematyczny jest zdecydowanie gmail
[addsig]

Awatar użytkownika
a
Kontakt:

Post autor: a » poniedziałek 28 sty 2008, 23:18

...Nabyłem Komplete 5. Super sprawa ciężki kartonik z mnóstwem instrukcji i dwoma paczkami DVD.
Soft nie działa bez autoryzacji - jak dla mnie czyste chamstwo. ...

U mnie to samo bez autoryzacji działa.
W wersjach demo. Po za tym ograniczeniem śmiga.
http://www.superstereo.pl

Awatar użytkownika
havier3

Post autor: havier3 » poniedziałek 28 sty 2008, 23:41

Hmm - a ja za to mam taki problem ze musze aktywowac Reaktora za kazdym razem jak wlaczam Cubase...tez mnie to drazni i nie wiem o co chodzi - moze ktos ma pomysl co moze byc nie tak?

Awatar użytkownika
Sosen

Post autor: Sosen » wtorek 29 sty 2008, 08:46

No i na konto na gmailu od razu wszystko poszło i zajęło mniej niż minutę. A wcześniej próbowałem z dwoma adresami na onecie i na gazecie. Ale nigdy bym bez was nie wpadl na to ze problem jest tak prozaiczny!! Dla mnie to szok! Dziwi mnie czemu NI nie informuje o tym - przeczytalem wszystko co na temat problemów z rejestracja na stronach napisali. Ehhhh... no , ale teraz moge wreszcie zabrac sie do roboty. Czego i wam zycze! Pzdrawiam!

Awatar użytkownika
Sosen

Post autor: Sosen » wtorek 29 sty 2008, 09:50

Przed chwilą kolega informatyk powiedział mi, że to faszystowska polityka wielu zachodnich film i zemsta na piratach ze wschodniej ściany i że na maila z rozszerzeniem .ru tez na 100 % nie udałoby mi się zalogować. Straszne!

ODPOWIEDZ