Czy karta dźwiękowa powinna mieć swe brzmienie?
Wśród graczy komputerowych też jest wielu, którzy liczą pixele i klatki na sekundę.
No trudno aby się dobrze bawić w niskiej rozdzielczości, bez AA i AF ... i przy np. 16 fps ...
Re: Czy karta dźwiękowa powinna mieć swe brzmienie?
ale wam sie nudzi juz chyba kompletnie ;)
proponuje szybki konkurs - 5 pierwszych z brzegu nagran i typowanie przetwornikow uzytych przy roznych etapach realizacji
proponuje szybki konkurs - 5 pierwszych z brzegu nagran i typowanie przetwornikow uzytych przy roznych etapach realizacji

fan dobrego brzmienia ;)
...Doskonalym przykladem wykorzystania wspolczesnej technologii sa plyty Nine Inch Nails, ktore byly nagrane w 21 wieku. Sa ludzie, ktorzy lubia takie brzmienie. I ja rowniez do nich naleze.
...
No ostatnia płyta NIN brzmi jakby została nagrana na komputerze. Nie wiem, czy to dobrze. Według mnie lepiej brzmią te płyty z lat 90-tych np. "Preety Hate Machine"(ta jest akurat z roku 89 ale mi sie podoba te brzmienie
)
...
No ostatnia płyta NIN brzmi jakby została nagrana na komputerze. Nie wiem, czy to dobrze. Według mnie lepiej brzmią te płyty z lat 90-tych np. "Preety Hate Machine"(ta jest akurat z roku 89 ale mi sie podoba te brzmienie

...ale wam sie nudzi juz chyba kompletnie ;)
...
I wysłyszenie kolejności (co między stołem a PT podczas nagrania, co między PT a stołem podczas miksu, czy powrót na DATa albo komputer po Prismie, Avalonie, Myteku czy Apogee).

...
I wysłyszenie kolejności (co między stołem a PT podczas nagrania, co między PT a stołem podczas miksu, czy powrót na DATa albo komputer po Prismie, Avalonie, Myteku czy Apogee).
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]