...Jest też taki magazyn anglo-języczny, bodajże z USA. Tam często na jego łamach opisują techniki mikrofonowe. A oto strona:
http://mixonline.com/...
ak się zastanawiam, czy ktoś z powyższych kolegów choć czasem czyta nasz magazyn?
..Szukałem w dziale download EiS i nie ma ...
Panowie, przypominam prostą, ogólnie znaną choć wciąż bolesną pewnie dla co niektórych prawdę: naszym głównym celem jest prowadzenie magazynu w formie drukowanej, a nie stricte darmowego portalu internetowego. Zamieszczenie dowolnego naszego materiału na własnym serwisie sprowadza się raptem do kilku, kilkunastu minut pracy dyżurnego administratora. Tak więc jeśli czegoś tu nie ma, to oznacza to tylko i wyłącznie, iż tak ma już być i basta. Nasze magazyny archiwalne są jak najbardziej dostępne w dziale Handlowy (AVT), oczywiście nie za free. Przypominam przy okazji, iż od dawna dostępna jest także znacznie tańsza od drukowanej wersja elektroniczna EiS (bez materiałów z płyt CD/DVD).
iż tak ma już być i basta
Co to ma znaczyć ?
Można zrezygnować z prowadzenia forum .
Linki do magazynów angielsko języcznych są dobre informacje tam zawarte są wartościowe , darmowe i lepsze niż w EiS
Gdzie znaleźć opisy technik mikrofonowych
Macbook pro 17" 2.4 , mac pro 2.8 Quad-Core , RME fireface 800 , Emu 5000 ultra . telecaster hot rod , AKG 270 studio , Logic 8 , Melodyne plug in , Reaper .
Re: Gdzie znaleźć opisy technik mikrofonowych
......Szukałem w dziale download EiS i nie ma :( ...
Panowie, przypominam prostą, ogólnie znaną choć wciąż bolesną pewnie dla co niektórych prawdę: naszym głównym celem jest prowadzenie magazynu w formie drukowanej, a nie stricte darmowego portalu internetowego.
Artykuły w dziale download nie są darmowe
Panowie, przypominam prostą, ogólnie znaną choć wciąż bolesną pewnie dla co niektórych prawdę: naszym głównym celem jest prowadzenie magazynu w formie drukowanej, a nie stricte darmowego portalu internetowego.
Artykuły w dziale download nie są darmowe
- Miłaszewski
...Hmm no wiadomo nei ma nic za darmo, bo nikt nie jada powietrza.
czasy sie zmieniaja: www.tapeop.com ;)
[addsig]
czasy sie zmieniaja: www.tapeop.com ;)
[addsig]
Jestem prenumeratorem EIS ale nie znalazłem tam wystarczjących informacji na temat techik mikrofonowych i dlatego dodałem ten temat.
Co do wyszukiwania na stronie EIS to moim zdaniem wyszukiwarka powinna zwrócić jakiś wynik i dotyczy to również płatnych opracowań w serwisie.
Dziękuję wszystkim za pomoc
Co do wyszukiwania na stronie EIS to moim zdaniem wyszukiwarka powinna zwrócić jakiś wynik i dotyczy to również płatnych opracowań w serwisie.
Dziękuję wszystkim za pomoc