Studium Realizacji Dźwięku we Wrocławiu?
a czy możliwy jest TYLKO tryb zaoczny?...
Tylko zaoczny.
Tylko zaoczny.
Re: Studium Realizacji Dźwięku we Wrocławiu?
Tylko zaoczny....
szkoda, ze tylko zaoczny, bo w moim przypadku może być zbyt ciężko... :(
ale może coś wymyśle - bardzo by mi zależało.
dzieki i pozdrawiam :)
dzieki i pozdrawiam :)
...Tylko zaoczny....
dzieki i pozdrawiam :)...
Bardzo dziękuje wszystkim za wszelkie wiadomosci na temat tej szkółki.Wazna informacja dla tych , którzy chcieliby isc do niej,mianowicie nabor jest 2 razy w roku, wrzesien i luty.Bardzo chcialbym zaczac juz wlasnie w lutym .Dzwonilem do nich i powiedzieli ,ze w lutym sa w stanie odpalic ten kierunek tylko jak bedzie odpowiednia ilosc osob.Zatem , zachecam wszystkich mocno zeby zaczac juz teraz
)
dzieki i pozdrawiam :)...
Bardzo dziękuje wszystkim za wszelkie wiadomosci na temat tej szkółki.Wazna informacja dla tych , którzy chcieliby isc do niej,mianowicie nabor jest 2 razy w roku, wrzesien i luty.Bardzo chcialbym zaczac juz wlasnie w lutym .Dzwonilem do nich i powiedzieli ,ze w lutym sa w stanie odpalic ten kierunek tylko jak bedzie odpowiednia ilosc osob.Zatem , zachecam wszystkich mocno zeby zaczac juz teraz

- Miłaszewski
Nasuwa się pytanie czy warto wydać około 7.000zł na naukę w tej szkole czy kupić za to sprzęt? Chyba jednak warto. Jest to opłacalna inwestycja w siebie. Ja nie żałuję, że tam poszedłem.
wiedza teoretyczna to najlepsza inwestycja - tylko podstawy teoretyczne pomoga zrozumiec jakie ograniczenia i mozliwosci istnieja przy nagrywaniu lub naglasnianiu
mysle ze warto rowniez wydac troszke pieniedzy na szkole angielskiego i kupic kilka ksiazek oraz moc prenumerowac TapeOp'a (ktory jest darmowy) - swietne pismo ktorego podstawa sa wywiady z ludzmi zajmujacych sie nagrywaniem muzyki
wracajac do tematu: Wroclaw ma to do siebie, ze wplywa pozytywnie na psychike (przynajmniej moja :) ) i jest bardzo inspirujacy - mysle ze to jest bardzo wazne.
[addsig]
wiedza teoretyczna to najlepsza inwestycja - tylko podstawy teoretyczne pomoga zrozumiec jakie ograniczenia i mozliwosci istnieja przy nagrywaniu lub naglasnianiu
mysle ze warto rowniez wydac troszke pieniedzy na szkole angielskiego i kupic kilka ksiazek oraz moc prenumerowac TapeOp'a (ktory jest darmowy) - swietne pismo ktorego podstawa sa wywiady z ludzmi zajmujacych sie nagrywaniem muzyki
wracajac do tematu: Wroclaw ma to do siebie, ze wplywa pozytywnie na psychike (przynajmniej moja :) ) i jest bardzo inspirujacy - mysle ze to jest bardzo wazne.
[addsig]
...
Tak! Wrocław jest niezwykle inspirujący.
...
Tak! Wrocław jest niezwykle inspirujący.

Potwierdzam. Da radę.
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
Dzwonilem do nich i powiedzieli ,ze w lutym sa w stanie odpalic ten kierunek tylko jak bedzie odpowiednia ilosc osob.Zatem , zachecam wszystkich mocno zeby zaczac juz teraz
)...
Hej... Ja też dzisiaj dzwoniłem. Bardzo miła pani w sekretariacie przekazałe mi informacje, których nie ma na stronie. Mam już przygotowany formularz zgłoszeniowy i jutro wysyłam.

Hej... Ja też dzisiaj dzwoniłem. Bardzo miła pani w sekretariacie przekazałe mi informacje, których nie ma na stronie. Mam już przygotowany formularz zgłoszeniowy i jutro wysyłam.
a czy wie ktoś coś więcej na temat blind'u w krakowie? jaką ma renomę, czy warto tam się kształcić, itd..
klik
z zamieszczonych w faq szkół akurat ta jest najbliżej mnie i jestem nią zainteresowany..
klik
z zamieszczonych w faq szkół akurat ta jest najbliżej mnie i jestem nią zainteresowany..
_________
tomek
tomek
- iceicebaby
Chciałabym odświeżyć wątek :) Może przybyły jakieś osoby, które też uczęszczały do tej szkoly? Jak jest teraz?