Focusrite LiquidMix
ok
runda 2 :)
runda 2 :)
fan dobrego brzmienia ;)
Re: Focusrite LiquidMix
nazywanie w audio przezroczystem czegos, co odksztalca dzwiek jest nieco dziwne :)
Oooo, czyli bedzie sie dzialo

...nazywanie w audio przezroczystem czegos, co odksztalca dzwiek jest nieco dziwne :)
...
EEEeeeeee.... Przyjaciół się nie bije, zwłaszcza publicznie
Pozdro
Groover

EEEeeeeee.... Przyjaciół się nie bije, zwłaszcza publicznie

Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
ej ale za co bic? przeciez EQ czy komp sluza z definicji do deformacji materialu dzwiekowego :)
BTW jakbys nie zauwazyl, Groover, to powtorze - ARTYKUL JEST SUPER!!! a ta uwaga to nieznaczaca pierdola ;) :D
pozdr!
PS.niemniej liquid to nie transparent :D
BTW jakbys nie zauwazyl, Groover, to powtorze - ARTYKUL JEST SUPER!!! a ta uwaga to nieznaczaca pierdola ;) :D
pozdr!
PS.niemniej liquid to nie transparent :D
fan dobrego brzmienia ;)
...ej ale za co bic? przeciez EQ czy komp sluza z definicji do deformacji materialu dzwiekowego :)
## faqt
BTW jakbys nie zauwazyl, Groover, to powtorze - ARTYKUL JEST SUPER!!!
## bardzo mi przykro z tego powodu
a ta uwaga to nieznaczaca pierdola ;) :D
## lubię się czasem podroczyć.
Pozdro
Groover
## faqt
BTW jakbys nie zauwazyl, Groover, to powtorze - ARTYKUL JEST SUPER!!!
## bardzo mi przykro z tego powodu

a ta uwaga to nieznaczaca pierdola ;) :D
## lubię się czasem podroczyć.
Pozdro
Groover
nowe portale:
...Znalazłem Ciekawy Test .. mozna porownac prawdziwe sprzety z Focusritem
FOCUSRITE TEST ...
własnie ""zrobiłem "" ten test 3 razy .... jakos Ciezko okreslic ktory jest oryginal a ktory LM... srednio wychodzi na to ze bardziej podoba mi sie LM ... hmmm ... w sumie .......
FOCUSRITE TEST ...
własnie ""zrobiłem "" ten test 3 razy .... jakos Ciezko okreslic ktory jest oryginal a ktory LM... srednio wychodzi na to ze bardziej podoba mi sie LM ... hmmm ... w sumie .......
......Znalazłem Ciekawy Test .. mozna porownac prawdziwe sprzety z Focusritem
FOCUSRITE TEST ...
...
podobne odczucia , nie można zbytnio powiedziec ktory jest ktory , w sumie wyniki miałem nastepujace odgałem liquid Mix w 30 procentach czyli srednio , a podobało mi sie w 70 % .. liczyłem ze bede potrafił rozroznic LM od prawdziwych gratów. a tutaj takie buty ....
swietny Test .. tylko na ile miarodajny ?
FOCUSRITE TEST ...
...
podobne odczucia , nie można zbytnio powiedziec ktory jest ktory , w sumie wyniki miałem nastepujace odgałem liquid Mix w 30 procentach czyli srednio , a podobało mi sie w 70 % .. liczyłem ze bede potrafił rozroznic LM od prawdziwych gratów. a tutaj takie buty ....

swietny Test .. tylko na ile miarodajny ?
WŁATCY MÓCH RULES
Czy kompresory softwarowe np(tracks albo psp)bardzo odstają od liquid mixa?
Czy jest duża różnica pomiędzy liquid mixem a softwarem?
Czy jest duża różnica pomiędzy liquid mixem a softwarem?

swietny Test .. tylko na ile miarodajny ? ...
Ja za to miałem wynik dokładnie odwrotny :) w 30% wolałem brzmienie Liquid Mix a w 70% je rozpoznałem . Nie wiem czy słyszę więcej , czy to poprostu przypadek. Zeby było to wiarygodne musiałbym zrobić test po kilku dniach bo podejrzewam , że część odpowiedzi pamiętałbym z pierwszego. Tak czy siak LM brzmi naprawdę świetnie i jesli nawet są róznice ( bo napewno są ) To jest to świetne urządzenie warte swojej ceny.
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...
70
30
u mnie jak u przedmowcy
w 70 procentach rozpoznalem Liquid
i w 30% wolalem go od oryginalu
prawdopodobnie polegly u mnie gitary (nie jestem przyzwyczajony do tak brzmiacej gity), a ze lubie je jasne ... no to... wolalem liquid
a wlasnie wrocilem z proby w kanciapie, gdzie gral rockowy bebniarz z korkami w uszach ... wiec uwazam ze niezle ze mna.... chyba, ze.... tu wszyscy maja uklad 70/30 lub 30/70 :)
30
u mnie jak u przedmowcy
w 70 procentach rozpoznalem Liquid
i w 30% wolalem go od oryginalu
prawdopodobnie polegly u mnie gitary (nie jestem przyzwyczajony do tak brzmiacej gity), a ze lubie je jasne ... no to... wolalem liquid
a wlasnie wrocilem z proby w kanciapie, gdzie gral rockowy bebniarz z korkami w uszach ... wiec uwazam ze niezle ze mna.... chyba, ze.... tu wszyscy maja uklad 70/30 lub 30/70 :)