Witajcie!
Koncert oglądać Będziesz z trybun, czy z płyty stadionu? Uzasadnij proszę swój wybór.
Pozdrawiam c.k
Metallica Stadion Śląski
Re: Metallica Stadion Śląski
Metallica to skończyła się na Kill'em All
(przepraszam, nie mogłem się powstrzymać
)

(przepraszam, nie mogłem się powstrzymać

...Witajcie!
Koncert oglądać Będziesz z trybun, czy z płyty stadionu? Uzasadnij proszę swój wybór.
Pozdrawiam c.k...
Trybuny. Żona, telebimy, siedzenie.
. I ja pozdrawiam wszystkich fanów zespołu.
Pozdrawiam c.k...
Trybuny. Żona, telebimy, siedzenie.

zapraszam do odwiedzin mojej strony:
www.michalgomulka.com
www.michalgomulka.com
Wadług mnie Metallika spada równią pochyłą od 90 roku. Oni potraqfią jeszcze grać? słuchałem paru nagrań koncertowych z ich strony i się załamałem, widziałęm ich raz, ale wolę kasę zainwestować w The Police...
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
- cannondalekiller
Panowie!
Moje pytanie jest jak myślę dość konkretne? Jeśli jednak nie to dopiszę, że kieruję je do fanów wielkich, plenerowych koncertów, a nie do krytyków zesp. Metallica.
Pozdrawiam c.k
Moje pytanie jest jak myślę dość konkretne? Jeśli jednak nie to dopiszę, że kieruję je do fanów wielkich, plenerowych koncertów, a nie do krytyków zesp. Metallica.
Pozdrawiam c.k
ja na trybunach bo wygodny jestem i już mi sie nie chce stac w tłumie...
a co do metallicy... nigdy jakoś mistrzami grania live nie byli... powiedziałbym że teraz to im względnie najlepiej idzie... ale dalej nie mogę wybaczyć im takiej beznadziejnej realizacji st. anger...
a co do metallicy... nigdy jakoś mistrzami grania live nie byli... powiedziałbym że teraz to im względnie najlepiej idzie... ale dalej nie mogę wybaczyć im takiej beznadziejnej realizacji st. anger...
www.psychologium.net
...Wadług mnie Metallika spada równią pochyłą od 90 roku. Oni potraqfią jeszcze grać? słuchałem paru nagrań koncertowych z ich strony i się załamałem, widziałęm ich raz, ale wolę kasę zainwestować w The Police......
Kolega metalowiec, oni (metalowcy) wszyscy tak mówią.;) Dla mnie metallica zaczęła się od czarnej.a Load, reload, to jest to;)
Kolega metalowiec, oni (metalowcy) wszyscy tak mówią.;) Dla mnie metallica zaczęła się od czarnej.a Load, reload, to jest to;)
nie jestem metalowcem (w ogólnoświatowym tego słowa znaczeniu) choć gram metal i czasem słucham, byćmoże to dobre płyty, ale dla historii muzyki mało znaczące (po czarnej).
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
...nie jestem metalowcem (w ogólnoświatowym tego słowa znaczeniu) choć gram metal i czasem słucham, byćmoże to dobre płyty, ale dla historii muzyki mało znaczące (po czarnej)....
A co to znaczy znaczące? i dla kogo znaczące?
A co to znaczy znaczące? i dla kogo znaczące?