Mikrofon + preamp/channel strip
jako basmen zapewniam ze GreatRiver jest najlepsym znanym mi preampem uniwerslanym do wykorzystania z basem - drugi ktory jest wg mnie dobry (moze lepszy) to Manley - ale to duzzzo drozsze
Great ok. 2500 w USA
Djmonseigneur z tego forum jest uzytkownikiem (gra tez na sax, uzywa do wokali), zaczep go. GreatRiver ktory ja znam to wlasnie jego egz.
JoachimK za to zafascynowany preampami ISA Focusrite - wiem ze i oni robia jakis chanelstrip - ceny nie znam
Great ok. 2500 w USA
Djmonseigneur z tego forum jest uzytkownikiem (gra tez na sax, uzywa do wokali), zaczep go. GreatRiver ktory ja znam to wlasnie jego egz.
JoachimK za to zafascynowany preampami ISA Focusrite - wiem ze i oni robia jakis chanelstrip - ceny nie znam
Re: Mikrofon + preamp/channel strip
JoachimK za to zafascynowany preampami ISA Focusrite - wiem ze i oni robia jakis chanelstrip - ceny nie znam...
Nie, ze zafascynowany, ale to jest wg mnie top, co nie znaczy ze zawsze najlepsze :) Nie tylko do basu, ale i do wokalu czy innych zrodel tez. ISA 430mkII kosztuje chyba 11tys u Jacka Domanskiego.
Nie, ze zafascynowany, ale to jest wg mnie top, co nie znaczy ze zawsze najlepsze :) Nie tylko do basu, ale i do wokalu czy innych zrodel tez. ISA 430mkII kosztuje chyba 11tys u Jacka Domanskiego.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Szczerze mówiąc mam jakiś tam zapas gotówki, który miał być przeznaczony na co innego, lecz zacząłem sie zastanawiać nad Manley'em VoxBox.
To już chyba generuje typowy, lampowy sound.
Poprawcie mnie, jeśli się mylę oraz napiszcie coś o tym sprzęcie.
Dziękuje serdecznie za wszystkie odpowiedzi i czekam na dalszy rozwój dyskusji.
To już chyba generuje typowy, lampowy sound.
Poprawcie mnie, jeśli się mylę oraz napiszcie coś o tym sprzęcie.

Generuje (znam go z uzycia z basem, kontrabase, . wokalem, gitara akustyczna i chyba werblem). Tylko ze bardzo drogi niestety - zapewne kilkanascie tysiecy
sa ISA za okazyjnce mocno ceny np. tu
sa ISA za okazyjnce mocno ceny np. tu
...
A może spójrz na ofertę www.igsaudio.pl ...?
Bardzo wiele osób chwali ten sprzęt. I ceny atrakcyjne.

A może spójrz na ofertę www.igsaudio.pl ...?
Bardzo wiele osób chwali ten sprzęt. I ceny atrakcyjne.
www.igsaudio.pl
...Dziękuje serdecznie za wszystkie odpowiedzi i czekam na dalszy rozwój dyskusji.
...
A może spójrz na ofertę http://www.igsaudio.pl ...?
Bardzo wiele osób chwali ten sprzęt. I ceny atrakcyjne....
U Pana, Panie Igorze też się zaopatrzę.
Ale niedługo i nie w preamp ale kompresor, które z opowiadań są bardzo dobre i wierzę, że tak jest
Pozdrawiam

A może spójrz na ofertę http://www.igsaudio.pl ...?
Bardzo wiele osób chwali ten sprzęt. I ceny atrakcyjne....
Ale niedługo i nie w preamp ale kompresor, które z opowiadań są bardzo dobre i wierzę, że tak jest

Pozdrawiam
Pozdrawiam...
A który konkretnie model? Moja oferta stale się powiększa
www.igsaudio.pl

Pozdrawiam...

www.igsaudio.pl
www.igsaudio.pl
...U Pana, Panie Igorze też się zaopatrzę.
Pozdrawiam...
http://www.igsaudio.pl...
SSL

Pozdrawiam...

http://www.igsaudio.pl...
SSL
A jeżeli ktoś by mi powiedział coś o mikrofonach PELUSO - a konkretniej o modelu 22 47 LE, byłbym bardzo wdzięczny.
- stevelukather
...A jeżeli ktoś by mi powiedział coś o mikrofonach PELUSO - a konkretniej o modelu 22 47 LE, byłbym bardzo wdzięczny.
...
Jest fajny ale P12 bije na leb wszystko co slyszalem.Taki szlag jest w dole i w gorze ze leb urywa,dzwiek wychodzi z glosnika a 22 47 jest ladny ale jak Neumann,mnie nie siedzi.Tkie P12 i GreatRiver ME-1NV to ok 9 tys. w MJ Audiolab.Sound bedziesz mial swiatowy,naprawde.
[addsig]
...
Jest fajny ale P12 bije na leb wszystko co slyszalem.Taki szlag jest w dole i w gorze ze leb urywa,dzwiek wychodzi z glosnika a 22 47 jest ladny ale jak Neumann,mnie nie siedzi.Tkie P12 i GreatRiver ME-1NV to ok 9 tys. w MJ Audiolab.Sound bedziesz mial swiatowy,naprawde.
[addsig]