Korg PADkontrol i Reason - problem z gałkami
Witam zakupilem niedawno w/w sprzecik i jestem z niego zadowolony, ale mam maly problemik, mianowicie nie moge za chiny ludowe ustawic te 2 gałeczki do jakis uzadzen w Reasonie. Np. w NNXT chcialbym nimi modyfikowac DECAY, albo RELASE...albo cokolwiek poza VOLUME i PITCHBANDEM :) no i nie moge...przeczytalem istrukcje ustawiam CC na odpowiedni numerek np: 14 to jest ATTACK i du**a nie dziala. Ma ktos doswiadczenie w tym? :)czy moze reason nie trawi tego? :)
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Korg PADkontrol i Reason - problem z gałkami
...Witam zakupilem niedawno w/w sprzecik i jestem z niego zadowolony, ale mam maly problemik, mianowicie nie moge za chiny ludowe ustawic te 2 gałeczki do jakis uzadzen w Reasonie. Np. w NNXT chcialbym nimi modyfikowac DECAY, albo RELASE...albo cokolwiek poza VOLUME i PITCHBANDEM :) no i nie moge...przeczytalem istrukcje ustawiam CC na odpowiedni numerek np: 14 to jest ATTACK i du**a nie dziala. Ma ktos doswiadczenie w tym? :)czy moze reason nie trawi tego? :) ...
Spróbuj z opcją learn. Powinno działać. (U mnie przynajmniej działa.)
Spróbuj z opcją learn. Powinno działać. (U mnie przynajmniej działa.)
Re: Korg PADkontrol i Reason - problem z gałkami
......Witam zakupilem niedawno w/w sprzecik i jestem z niego zadowolony, ale mam maly problemik, mianowicie nie moge za chiny ludowe ustawic te 2 gałeczki do jakis uzadzen w Reasonie. Np. w NNXT chcialbym nimi modyfikowac DECAY, albo RELASE...albo cokolwiek poza VOLUME i PITCHBANDEM :) no i nie moge...przeczytalem istrukcje ustawiam CC na odpowiedni numerek np: 14 to jest ATTACK i du**a nie dziala. Ma ktos doswiadczenie w tym? :)czy moze reason nie trawi tego? :) ...
Spróbuj z opcją learn. Powinno działać. (U mnie przynajmniej działa.)...
Witam. Poradzilem juz sobie, dopiero teraz mam dostep do kompa zeby odpisac. Wiec trzeba pamietac zeby ustawic w REASONIE intrument midi with control surface...i wtedy mozna kazda galke/pad/ przypisac na dowolne CC. a opcja learn jest chyba w FL :)pozdrawiam
Spróbuj z opcją learn. Powinno działać. (U mnie przynajmniej działa.)...
Witam. Poradzilem juz sobie, dopiero teraz mam dostep do kompa zeby odpisac. Wiec trzeba pamietac zeby ustawic w REASONIE intrument midi with control surface...i wtedy mozna kazda galke/pad/ przypisac na dowolne CC. a opcja learn jest chyba w FL :)pozdrawiam