Witam .
Musze przyznac ze mam powazny problem bo nie wiem juz co wybrac .Mixer jaki potrzebuje powinien miec najlepiej 12 kanałow mono bo 8 to tak na styk .Głownym problemem jest fakt czy jest sens specjalnie patrzec na to czy taka konsoleta ma globalny phantom czy na kazdym kanale osobny ze wzgledu na zastosowanie dynamicznych jak i pojemnosciowych majkow.Budżet jakim dysponuje na ten cel to okolo 3tys zl . W sklepie doradzili mi Sundcrafta Spirit M12 , ja osobiscie nie jestem zdecydowany bo potencjometry glosnosci chodza w nim tak lekko jakby wogole tarcia tam nie bylo .Nie wiem jak z szumami .Wczesniej zastanawialem sie nad Allen & Heath pa12 lub 20 tyle ze do homerecordingu to raczej sie nie nadaje a po drugie powiedziano mi ze efekt w nim to jakas pomyłka. Stad moja prosba do specjalistow co byscie mi mogli polecic .Dziekuje i pozdrawam
Jaki mixer do bębnów na homerecording i live
Re: Jaki mixer do bębnów na homerecording i live
Mackie VLZ PRo
nie posiada wbudowanych efektów
nie posiada wbudowanych efektów
...Mackie VLZ PRo
nie posiada wbudowanych efektów...
Hej,
do domu i na scenę do wielokanałowego zapisu toTO
nic innego w sensownej cenie i tak uniwersalnego nie znajdziesz, chyba że już posiadasz jakiż wilokanałowy interface, wadą tego phonica jest ponoć głośny wentylator.
JoU
Hej,
do domu i na scenę do wielokanałowego zapisu toTO
nic innego w sensownej cenie i tak uniwersalnego nie znajdziesz, chyba że już posiadasz jakiż wilokanałowy interface, wadą tego phonica jest ponoć głośny wentylator.
JoU
pomysl tez o kompresorze stereo - ale takim w ktory kanaly moga dzialac zlinkowane, ale i oddzielnie. To sie moze przydac do stopy i werbla.
...Mackie VLZ PRo
Popieram wypowiedz Kolegi Mackie VLZ Pro
Dosc sporo jest ich na Ebay (Niemcy)
Popieram wypowiedz Kolegi Mackie VLZ Pro
Dosc sporo jest ich na Ebay (Niemcy)