Słuchawki Pioneer SE-M285TV
Co sądzicie o słuchawkach Pioneer SE-M285TV?
http://www.megamedia.pl/sluchawki-pioneer-se-m285tv.php?off=1
Wiem, że z profesjonalnym sprzętem to nie ma nic wspólnego, ale tyle kasy chce przeznaczyc na słuchawki i czy te będą dobre?
http://www.megamedia.pl/sluchawki-pioneer-se-m285tv.php?off=1
Wiem, że z profesjonalnym sprzętem to nie ma nic wspólnego, ale tyle kasy chce przeznaczyc na słuchawki i czy te będą dobre?
Re: Słuchawki Pioneer SE-M285TV
Zalezy do czego chcesz ich uzywac...
Numark tt500, Shure M44-7, Vestax PMC 06 PRO A, Akai MPD24, Akai S950, Ensoniq EPS, Logitech Z3e...
Muzyka ;)
Jezeli chcesz tylko słuchac muzyki to sa dobre...
Numark tt500, Shure M44-7, Vestax PMC 06 PRO A, Akai MPD24, Akai S950, Ensoniq EPS, Logitech Z3e...
Ktoś miał do czynienia z tymi słuchawkami ? Slyszeliście o nich jakieś opinie?
- miszkomen1
W podobnej cenie masz Superluxy hd-660 i dobrych opini o tym sprzęcie możesz znaleźć sporo.
yo.
yo.
Miałem podobne pioniery, do słuchania muzy ok ale do robienia nie nadają się zupełnie. Po dwóch latach używania połamały się. Nie były za bardzo trwałe. Za tą kase lepiej coś z sennheisera np hd202
A co w nich slabego jest ze nie da się nic innego robic poza sluchaniem mp3 ?
- FranekZonzel
...Miałem podobne pioniery, do słuchania muzy ok ale do robienia nie nadają się zupełnie. Po dwóch latach używania połamały się. Nie były za bardzo trwałe. Za tą kase lepiej coś z sennheisera np hd202...
no dzis kupilem hd 202 i calkiem fajnie smigają :D do smigania po ulicach eleganckie.
no dzis kupilem hd 202 i calkiem fajnie smigają :D do smigania po ulicach eleganckie.
miałem do czynienia z dousznymi słuchawkami pioneera za blisko 100pln - kompromitacja dla marki produkującej tak znamienity sprzęt dla dj'i. Obawiam się że kupno tych słuchawek również może okazać się błędem. za takie ładne logo się płaci. SLONO!