Monitory US Blaster USB 7491

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
marianexior
Monitory US Blaster USB 7491

Post autor: marianexior » niedziela 23 gru 2007, 15:46

Witam
Ostatnio dość dużo czytam o monitorach bo przymierzam sie do zakupu.Dylemat ogromny,zwazywszy ze kazdy poleca cos innego.Niestety nie moge odsluchac zadnych monitorkow w sklepie i musze je zamowic przez internet.Ponadto musze miec monitorki z bassreflexem z przodu(niestety musza byc ustawione przy scianie) wiec mam dosc maly wybor w przedziale cenowym do 1100zł.
Praktycznie nie ma nic o w/w monitorach w necie,zadnych opini.Wiekszosc monitorow w tej cenie maja membrane n-ś tonowa 5-5,25" a tu w tej cienie jest 8".Duzo osob pisze ze w monitorach z 5" membrana jest cienko z bassem a niestety nie mam kase zeby dokupic suboferek.Oczywiscie mowie to u monotorkach aktywnych bo tylko takie mnie interesuja. Moze ktos mial stycznosc z tymi monitorami i cos napisze,ewentualnie o tascam vl-x5 bo te rowniez biore pod uwage.Pozdrawiam

greengo

Re: Monitory US Blaster USB 7491

Post autor: greengo » niedziela 23 gru 2007, 16:56

Opini o Tascamach w necie masz bardzo dużo. Wszyscy się wypowiadają pozytywnie. Tylko nigdzie w sklepach ich praktycznie nie ma i gdzieś nawet chyba wyczytałem, że nie są juz produkowane. Sam się nad nimi zastanawiam, bo alesisy zaczynają mnie bardzo mocno denerwować.

marianexior

Re: Monitory US Blaster USB 7491

Post autor: marianexior » poniedziałek 24 gru 2007, 23:34

Faktycznie,pytalem w jednym sklepie i Tascam-ów juz nie maja. Us Balster to chyba jakies nowe monitory bo sa tylko w kilku sklepach od niedawna,opini uzytkownikow nie udalo mi sie znalezc.Zdecyduje sie chyba na KRK RP-5,tym bardziej ze sa teraz w promocyjnej cenie 1100zł za komplet(w tym przesyłka kurierem),oferta wazna tylko do 28 grudnia.Jakby ktos był zainteresowany to dam namiar na sklep.Pozdrawiam

ODPOWIEDZ