Witam, przed tyg pytalem sie o sterownik midi bcf 2000 Behringera,jednak skutecznie odradzono mi zakup tego sterownika ze wzgledu na jakosc i awaryjnosc,postanowilem odlozyc troche kasy i kupc uzywanego Mackiego. Pracuje na Reasonie3, i moje pytanie ,czy ktos juz mial do czynienia z tym kontrolerem w tej aplikacji i jak to sie spisuje,ewentualnie czy mial ktos w ogole mial ten sterownik pod reka i moze co kolwiek o nim powiedziec
Pozdrawiam
Mackie Control Universal
clasic trance
Re: Mackie Control Universal
Ewentualnie czy EiS testowało ten kontroler jesli tak jaki nr
pozdr
pozdr
clasic trance
...Witam, przed tyg pytalem sie o sterownik midi bcf 2000 Behringera,jednak skutecznie odradzono mi zakup tego sterownika ze wzgledu na jakosc i awaryjnosc,postanowilem odlozyc troche kasy i kupc uzywanego Mackiego.
Czytałem ten temat i miałem wrażenie wręcz odwrotne, że polecono Ci BCF-2000. Nie było słowa o awaryjności czy słabej jakości.
W innym forum Unofficial Behringer Users też nie ma o tym słowa.
O co Ci właściwie chodzi?
Czytałem ten temat i miałem wrażenie wręcz odwrotne, że polecono Ci BCF-2000. Nie było słowa o awaryjności czy słabej jakości.
W innym forum Unofficial Behringer Users też nie ma o tym słowa.
O co Ci właściwie chodzi?
...O co Ci właściwie chodzi?...
Pewnikiem facet przeczytał i nie zrozumiał co czyta. Nic nowego pod słońcem, się okazuje ostatnio
A to akurat rzeczywiście jest mocno udany produkt Behringera.
[addsig]
Pewnikiem facet przeczytał i nie zrozumiał co czyta. Nic nowego pod słońcem, się okazuje ostatnio

A to akurat rzeczywiście jest mocno udany produkt Behringera.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
- Miłaszewski
Mackie Control jest dosc awaryjne. Tlumiki sie psuja jak wsciekle. Mam do czynienia z dwoma egzemplarzami oraz stolem DXB ktory ma te same tlumiki - bez przerwy dzieja sie awarie. Kiedys mialem prywatny egzemplarz Mackie Control, ktory nie dzialal najgorzej - byly tylko problemy z jednym tlumikiem podczas kalibracji tuz po wlaczeniu urzadzenia. Natomiast kolejny wlasciciel z tym samym egzemplarzem przeszedl tlumikowe pieklo...
[addsig]
[addsig]
...Mackie Control jest dosc awaryjne. Tlumiki sie psuja jak wsciekle.
Czy Awaryjność dotyczy także nowszych wersji kontrolera czy tylko tej pierwszej edycji? Jeśli nie mackie to co innego możecie polecić ? Praca w cubase 4.
Czy Awaryjność dotyczy także nowszych wersji kontrolera czy tylko tej pierwszej edycji? Jeśli nie mackie to co innego możecie polecić ? Praca w cubase 4.
- FranekZonzel
Czy Awaryjność dotyczy także nowszych wersji kontrolera czy tylko tej pierwszej edycji? Jeśli nie mackie to co innego możecie polecić ? Praca w cubase 4. ...
Dobra techniawa:D. Słuchaj wydaje mi sie ze nie widziales nigdy Behringera na oczy. Jeżeli twierdzisz że jest szajsko wykonany to gratuluje. Lepiej powiedz ze jest za tani i ze beringera nie lubisz poprostu bo smierdzi budzetowcem zbytnio. Jesli wystarczy ci 8 sówaków to beringer jest dobry a jesli malo to 2 beringery kup i za okolo 1000zl masz 16 sówaków:D a jak sie spieprzy to kupisz nowy bez zalu.
Dobra techniawa:D. Słuchaj wydaje mi sie ze nie widziales nigdy Behringera na oczy. Jeżeli twierdzisz że jest szajsko wykonany to gratuluje. Lepiej powiedz ze jest za tani i ze beringera nie lubisz poprostu bo smierdzi budzetowcem zbytnio. Jesli wystarczy ci 8 sówaków to beringer jest dobry a jesli malo to 2 beringery kup i za okolo 1000zl masz 16 sówaków:D a jak sie spieprzy to kupisz nowy bez zalu.
i koniecznie go rozkrec - zobaczysz jak jest kiepsko wykonany...........
...Witam, przed tyg pytalem sie o sterownik midi bcf 2000 Behringera,jednak skutecznie odradzono mi zakup tego sterownika ze wzgledu na jakosc i awaryjnosc,postanowilem odlozyc troche kasy i kupc uzywanego Mackiego. Pracuje na Reasonie3, i moje pytanie ,czy ktos juz mial do czynienia z tym kontrolerem w tej aplikacji i jak to sie spisuje,ewentualnie czy mial ktos w ogole mial ten sterownik pod reka i moze co kolwiek o nim powiedziec
Pozdrawiam...
A może zdecydujesz się na NOVATION Remote Zero b.dobry do Resona... przypadkiem mam nówke na sprzedaż...
kaslab@o2.pl
Pozdrawiam...
A może zdecydujesz się na NOVATION Remote Zero b.dobry do Resona... przypadkiem mam nówke na sprzedaż...

kaslab@o2.pl
Producent