Subwoofer studyjny - problem z wyborem
ja to bym nie bawil siee w takiee mieszania miedzyyy markami... poczekalbym jednakk na poprawiona wersje subaa od behringeraaa
www.klub.agaton.pl
Re: Subwoofer studyjny - problem z wyborem
...ja to bym nie bawil siee w takiee mieszania miedzyyy markami... poczekalbym jednakk na poprawiona wersje subaa od behringeraaa...
taką ewentualność też rozpatruję...
taką ewentualność też rozpatruję...
Może ktoś wie, czy czegoś Behringer nie szykuje na nowy rok?? :>
...Szkoda tylko, że te Yamahy to subki do kina domowego, a ja napisałem, że szukam studyjnego.
Mylisz się. Yamaha ma mozliwosc pracy w dwóch trybach. Muzycznym i ... kinowym. Wyboru dokonuje się jednym guzikiem. Oczywiście jeśli tylko wolisz, to poluj na Behringera :)
Mylisz się. Yamaha ma mozliwosc pracy w dwóch trybach. Muzycznym i ... kinowym. Wyboru dokonuje się jednym guzikiem. Oczywiście jeśli tylko wolisz, to poluj na Behringera :)
http://www.superstereo.pl
- FranekZonzel
A Yamaha HS 10W??
Mylisz się. Yamaha ma mozliwosc pracy w dwóch trybach. Muzycznym i ... kinowym. Wyboru dokonuje się jednym guzikiem. Oczywiście jeśli tylko wolisz, to poluj na Behringera :)...
No wysłałem 3 dni temu pytanie do polskiego dealera behringera, czy behringer planuje nowego subka do monitorów b2031a ale jeszcze nie odpowiedzieli :/
No wysłałem 3 dni temu pytanie do polskiego dealera behringera, czy behringer planuje nowego subka do monitorów b2031a ale jeszcze nie odpowiedzieli :/
- Soundscape
- Kontakt:
No wysłałem 3 dni temu pytanie do polskiego dealera behringera, czy behringer planuje nowego subka do monitorów b2031a ale jeszcze nie odpowiedzieli :/ ...
Napisz do samego Behringera czy planują tego suba. Info będzie pewniejsze.
Napisz do samego Behringera czy planują tego suba. Info będzie pewniejsze.