Cubase, Wavelab Trade In
witam
mam pytanie czy Wavelab i cubase w wersji Trade In rozna sie czyms od "normalnych" wersji ?
mam pytanie czy Wavelab i cubase w wersji Trade In rozna sie czyms od "normalnych" wersji ?
Re: Cubase, Wavelab Trade In
Niczym się nie różnią od normalnych wersji. Jeśli masz konkurencyjny produkt (np.logic, protools itd) to możesz go dać i za wersję Trade In zaplacisz niższą cenę.
Radhe Govinda!
...Jeśli masz konkurencyjny produkt (np.logic, protools itd) to możesz go dać i za wersję Trade In zaplacisz niższą cenę....
Co to znaczy go dać ? Na przemiał ?
Co to znaczy go dać ? Na przemiał ?
- Soundscape
- Kontakt:
Trade-in to też specjalna oferta dla klientów firmy, typu: jeżeli posiadasz xxx wersje xxx tego programu, to za tyle $$$ możesz dostać wersję yyy programu.
.... uściślając
trade in - znaczy: wymienić na nowy (inny) z dopłatą
trade in - znaczy: wymienić na nowy (inny) z dopłatą
... a swoją drogą ciekawe co robią z tymi programami z "odzysku" ?
- Soundscape
- Kontakt:
...... a swoją drogą ciekawe co robią z tymi programami z "odzysku" ?...
Sprzedawane są innym
Nie no, żart. Ale mnie też to zaciekawiło. Nigdy wcześniej o tym nie pomyślałem...
Sprzedawane są innym

Nie no, żart. Ale mnie też to zaciekawiło. Nigdy wcześniej o tym nie pomyślałem...
...Niczym się nie różnią od normalnych wersji. Jeśli masz konkurencyjny produkt (np.logic, protools itd) to możesz go dać i za wersję Trade In zaplacisz niższą cenę....
Nie musisz go oddawać tylko pokazać fakturę - udowodnić jego zakup.Przynajmniej ja tak miałem jak kupowałem cubase 4.
Nie musisz go oddawać tylko pokazać fakturę - udowodnić jego zakup.Przynajmniej ja tak miałem jak kupowałem cubase 4.
- mr-hammond
Nie musisz go oddawać tylko pokazać fakturę - udowodnić jego zakup.Przynajmniej ja tak miałem jak kupowałem cubase 4....
Podobnie miałem potwierdzam.
Nie musisz go oddawać tylko pokazać fakturę - udowodnić jego zakup.Przynajmniej ja tak miałem jak kupowałem cubase 4....
Podobnie miałem potwierdzam.
...**********************
Czyli nie muszę rezygnować ze "starego" programu i po zakupie mogę używać obu ?
Czyli nie muszę rezygnować ze "starego" programu i po zakupie mogę używać obu ?