Hej !!!
Czy ktoś z was miał może do czynienia z owymi monitorami ??
Zastanawiam się nad ich kupnem ...ale okazję do posłuchania będę miał dopiero w domu ;-(
Wszelkie sugestie mile widziane
pozdrawiam serdecznie
Radek
Event TR8
Re: Event TR8
...Hej !!!
Czy ktoś z was miał może do czynienia z owymi monitorami ?
Zastanawiam się nad ich kupnem ...ale okazję do posłuchania będę miał dopiero w domu ;-(
pozdrawiam serdecznie
Radek...
z tego co wiem brzmienie mocne i płaskie.wiele osób je chwali.
jak kupisz to rzuć opinie na forum - pozdrawiam
pozdrawiam serdecznie
Radek...
z tego co wiem brzmienie mocne i płaskie.wiele osób je chwali.
jak kupisz to rzuć opinie na forum - pozdrawiam
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)
Re: Event TR8
...Hej !!!
pozdrawiam serdecznie
Radek...
Jak już będziesz po wszystkich porównaniach wiedział ze chcesz je na pewno - a tak właśnie będzie - to przed zakupem koniecznie ale to koniecznie kopsnij do mnie maila. to ta żółta kopertka pod moim postem, ta której pod Twoim niestety nie ma.
pozdrawiam serdecznie
Radek...
Jak już będziesz po wszystkich porównaniach wiedział ze chcesz je na pewno - a tak właśnie będzie - to przed zakupem koniecznie ale to koniecznie kopsnij do mnie maila. to ta żółta kopertka pod moim postem, ta której pod Twoim niestety nie ma.