Zewnętrzny sterownik do Cubase sx
- FranekZonzel
......Motoryzowane tłumiki to podstawa jak dla mnie, poprostu potzrebuje dobry kontroler...
Bitstream 3x - znakomity do wszystkiego...
Ja potrzebuje zmotoryzowany control. Bitscream chyba nie jest.
znalazlem takie cacka moze cos ktos o nich wie albo zna lepsze zmotoryzowane i tansze najlepiej niz 5000zł :D
Tascam FW-1082
Tascam FW-1884
Alesis Mastercontrol
M-Audio ProjectMix I/O
Bitstream 3x - znakomity do wszystkiego...
Ja potrzebuje zmotoryzowany control. Bitscream chyba nie jest.
znalazlem takie cacka moze cos ktos o nich wie albo zna lepsze zmotoryzowane i tansze najlepiej niz 5000zł :D
Tascam FW-1082
Tascam FW-1884
Alesis Mastercontrol
M-Audio ProjectMix I/O
- FranekZonzel
Re: Zewnętrzny sterownik do Cubase sx
Wolałbym jednak same sterowniki bez interfaceu bo mam RME 9632 Hammerfall a watpi zeby któryz z tych mial lepszy wbudowany interface i przedewszystkim bardziej stabilny i niezawodny.
...Wolałbym jednak same sterowniki bez interfaceu bo mam RME 9632 Hammerfall a watpi zeby któryz z tych mial lepszy wbudowany interface i przedewszystkim bardziej stabilny i niezawodny....
CME VX 5
Masa kontrolerów - zmotoryzowane tłumiki + cała gama innych dobrodziejstw. Do tego jest kawałek klawiatury, która może być przydatna - a może i nie - zawsze można "gómówką" odciąć
CME VX 5
Masa kontrolerów - zmotoryzowane tłumiki + cała gama innych dobrodziejstw. Do tego jest kawałek klawiatury, która może być przydatna - a może i nie - zawsze można "gómówką" odciąć

- FranekZonzel
...
CME VX 5
http://novamusic.pl/product_info.php?products_id=2077...
Tak to interesujaca propozycja dzieki bede mial to na uwadze, a ta klawiatura hmmm no walsnie tylko ona mi tam nie pasi troche;/ wiem ze moze sie przydac hmmmm to zabiłes mi klina.
CME VX 5
http://novamusic.pl/product_info.php?products_id=2077...
Tak to interesujaca propozycja dzieki bede mial to na uwadze, a ta klawiatura hmmm no walsnie tylko ona mi tam nie pasi troche;/ wiem ze moze sie przydac hmmmm to zabiłes mi klina.
- FranekZonzel
......Chce zeby sterownik mial motoryzowane suwaki , by był pożądny i by dobrze wyglądał tez. Napewno cos jest??...
Mackie jest podlej jakosci, fadery sa beznadziejne.
...
To co jest dobrej jakosci i co można polecic z czystym sumieniem ale koniecznie zmotoryzowane i raczej bez klawiszy.
Mackie jest podlej jakosci, fadery sa beznadziejne.
...
To co jest dobrej jakosci i co można polecic z czystym sumieniem ale koniecznie zmotoryzowane i raczej bez klawiszy.
- FranekZonzel
to co macie jakies propozycje??
w tym tygodniu mam dostać do pobawienia się sterownik Behringera ten z ośmioma faderami na motorkach. Nie skreślałbym behringera z mety, niektóre urządzenia tej formy są całkiem przyzwoite ot choćby wzmacniacz sluchawkowy , działa i łaski nie robi.
Tak się zastanawiałem czy jest możliwe połączenie np 4 takich behringerów ze sobą i usztawienie ich aby obsługiwały 32 kanałowy mix.
Są bardzo tanie i jesli działają poprawnie to nie ważne jaka to firma chyba?
Jak sprawdzę to coś napiszę
Tak się zastanawiałem czy jest możliwe połączenie np 4 takich behringerów ze sobą i usztawienie ich aby obsługiwały 32 kanałowy mix.
...w tym tygodniu mam dostać do pobawienia się sterownik Behringera ten z ośmioma faderami na motorkach. Nie skreślałbym behringera z mety, niektóre urządzenia tej formy są całkiem przyzwoite ot choćby wzmacniacz sluchawkowy , działa i łaski nie robi.
...
W instrukcji jest mowa o podłączeniu i konfiguracji dwóch takich urządzeń.
Nie wiem jak z czterema
Pozdrawiam
...
W instrukcji jest mowa o podłączeniu i konfiguracji dwóch takich urządzeń.
Nie wiem jak z czterema
Pozdrawiam
RME Fireface800 plus RME ADI 8 DS, IgsAudio: Gloobus, DT, 2972, 1176, 2176, S-Type Mix Buss Compressor, APS Aeon...
- FranekZonzel
Tascam US-428
co o tym sądzicie i czy to ma zmotoryzowane tłumiki??
co o tym sądzicie i czy to ma zmotoryzowane tłumiki??