Niemiłe zaskoczenie po ostatnim update C4
......Mam jeszcze pytanie , czu po ostatnim update c4 możecie zaimportować pliki mp3 do tracku, bo u mnie przestało być to możliwe !!!
Czy ktoś używa tego programu na macu?
Potwierdzam. U mnie objaw ten sam. Przy probie importu mp3 dostaje komunikat: " Error: Medium type not supported or invalid medium !"
...
Ja na PC nie mam tego problemu. Działa zarówno Import Audio File jak i drag & drop.
Czy ktoś używa tego programu na macu?
Potwierdzam. U mnie objaw ten sam. Przy probie importu mp3 dostaje komunikat: " Error: Medium type not supported or invalid medium !"
...
Ja na PC nie mam tego problemu. Działa zarówno Import Audio File jak i drag & drop.
- steelcangoo
Re: Niemiłe zaskoczenie po ostatnim update C4
Ja na PC nie mam tego problemu. Działa zarówno Import Audio File jak i drag & drop....
u mnie też
u mnie też
--------------------------------------------------------------------------------------
mądry uczy się na błędach innych, głupi na swoich, idiota nigdy się nie uczy
- mr-hammond
Mam denerwujący problem po update kiedy np mam odłączoną kartę m-audio fw410 i cubase powinien odpalać projekt na standardowych sterach, a tu cisza... trzeba F4 i przy wyjściu zaznaczyć bo " on" sam nie wie, ktoś tak też ma może coś trzeba odznaczyć :) ?
A i kolejna sprawa wcześniejsze cubasy odpalały projekt z miejsca w którym był zrobiony Save , a tutaj jestem w środku projektu zamknę ( nie savujac bo nie mam zmian żadnych ) odpalam znów i gra od środka..wkurzające.
A i kolejna sprawa wcześniejsze cubasy odpalały projekt z miejsca w którym był zrobiony Save , a tutaj jestem w środku projektu zamknę ( nie savujac bo nie mam zmian żadnych ) odpalam znów i gra od środka..wkurzające.
- steelcangoo
definitywny falstart... po pierwszych zachwytach związanych z wyglądem i kompletną zmianą edytora sampli, nerwowo czekam na poprawki... starsze projekty z SX1 mi się wieszają , przed update tego nie było
--------------------------------------------------------------------------------------
...Ja na PC nie mam tego problemu. Działa zarówno Import Audio File jak i drag & drop....
u mnie też
...
To widzę że macowców to już wogole potraktowali jak "psów"
mowiłem pisać trza dziadów
trza ich mailami zasypać z *#@//"'||((X itd
u mnie też
...
......Ja na PC nie mam tego problemu. Działa zarówno Import Audio File jak i drag & drop....
u mnie też
...
...
oj zdałoby się zdało, żeby tylko mój angielski był na tyle dobry żebym mógł dokładnie wyrazić swoje uczucia co do ich pracy updateowej to bym im napisał ;] .
Może ktoś stworzyłby takiego maila zawierającego wszystkie Fake'i jakie napotkaliśmy , albo redakcja by zareagowała??
u mnie też
...
...
oj zdałoby się zdało, żeby tylko mój angielski był na tyle dobry żebym mógł dokładnie wyrazić swoje uczucia co do ich pracy updateowej to bym im napisał ;] .
Może ktoś stworzyłby takiego maila zawierającego wszystkie Fake'i jakie napotkaliśmy , albo redakcja by zareagowała??
Może ktoś stworzyłby takiego maila zawierającego wszystkie Fake'i jakie napotkaliśmy , albo redakcja by zareagowała??...
Popieram. Wspólny mail od użytkowników skupionych na forum eis.
Może ktoś stworzyłby takiego maila zawierającego wszystkie Fake'i jakie napotkaliśmy , albo redakcja by zareagowała??...
Popieram. Wspólny mail od użytkowników skupionych na forum eis.
www.homstudio.com.pl
...oj zdałoby się zdało, żeby tylko mój angielski był na tyle dobry żebym mógł dokładnie wyrazić swoje uczucia co do ich pracy updateowej to bym im napisał ;] .
Popieram. Wspólny mail od użytkowników skupionych na forum eis....
No rzeczywiście może ktoś z redakcji EiS podjąłby się napisania artykułu
na ten temat w końcu na podstawie testu w EiS wiele ludzi kupiło ten program, potem przetłumaczy się taki artykuł i wyśle do producenta niech wie że jest tu pare istot żywych które szlag trafia.
Wogole to taki artykuł byłby poprostu ciekawy i prosz jaki temat.
Popieram. Wspólny mail od użytkowników skupionych na forum eis....
na ten temat w końcu na podstawie testu w EiS wiele ludzi kupiło ten program, potem przetłumaczy się taki artykuł i wyśle do producenta niech wie że jest tu pare istot żywych które szlag trafia.
Pomysł bardzo dobry. W końcu "Estrada i Studio" to nie jest zwykły pojedynczy niezadowolony użytkownik. Pytanie tylko, czy redakcja zechciałaby podjąć się takiego tematu. Byłoby to brutalne zagranie ze strony polskich użytkowników Cubase 4, jednak z pewnością słuszne i kto wie, może nawet skuteczne.
Pomysł bardzo dobry. W końcu "Estrada i Studio" to nie jest zwykły pojedynczy niezadowolony użytkownik. Pytanie tylko, czy redakcja zechciałaby podjąć się takiego tematu. Byłoby to brutalne zagranie ze strony polskich użytkowników Cubase 4, jednak z pewnością słuszne i kto wie, może nawet skuteczne.

IroN Audio i7 4.2GHz (Kaby Lake) 16GB RAM, OS X Sierra, / Universal Audio Apollo Quad / Wes Audio Beta76 / Novation 61SL MkII / NI Maschine / Pro Tools 12.8 / Cubase 9.5 Pro / PSP Total Pack / D16 / Waves / NI Komplete 8 Ultimate / Arturia V Collection
Co EiS ma do zgłaszanych tu krytyk programu? O ile pamiętam to właśnie w rzetelnym opisie Cubase 4 stało, że np. nie obsługuje DX. Na stronie Steinberga zawarte są informacje o cechach nowych wersji programu, stoi tam m.in. o niekompatybilności wersji Nuendo 4 ze starszymi wersjami Cubase, braku obsługi DX, real audio, wsparcia dla Yamaha DSP Factory i wiele innych ciekawostek.
Kto decyduje się na wydatek niemałych pieniędzy powinien jednak poznać przyszły nabytek. Rzeczywiście, barierą może być język, lecz ile na tym forum było wypowiedzi o tym, że "językiem branżowym" jest angielski i tak powinno pozostać.
Kto decyduje się na wydatek niemałych pieniędzy powinien jednak poznać przyszły nabytek. Rzeczywiście, barierą może być język, lecz ile na tym forum było wypowiedzi o tym, że "językiem branżowym" jest angielski i tak powinno pozostać.