fajny offtop zrobiliscie. o czym wy wogole piszecie?? wiadomo ze nie ma klona vsti do virusa. chodzi raczej o znalezienie vsti ktory by mogl dorownywac wirusowi, a nie byc jego kopia!!
poza tym sa fajne vsti ktore mozna z powodzeniem wykozystac w profesjonalnych kawalkach i beda brzmiec zawodowo. ale wy sie najpierw pozabijacie o tego virusa nim do tego dojdziecie.
z tego co czytam to powinienem sobie dac spokoj z vsti. ci co maja nord leada czy cokolwiek innego to niech to wyrzuca na smietnik bo tylko i TYLKO i jeszcze raz TYLKO VIRUS jest jedynym wlasciwym syntezatorem ktorego brzmienie jest idealem. a g**no prawda!
to jak powstawala muza przed virusem?? czy kawalki elektroniczne bez virusa to g**no?? dajcie se siana obydwaj.
nie trzeba miec wirusa zeby robic dobre produkcje, jak ktos ma talent to z innych synthow wycisnie fajne brzmienia, i sluchacze beda zadowoleni.
ja robie teraz kawalki na Massive i wiecie co??...
ludziom sie podoba i chwala mnie za brzmienia ktore wyciskam!! i mam juz przez wasze klutnie serdecznie dosc tego virusa i wszystkiego z nim zwiazengo. nigdy go nie kupie, a moje kawalki i tak beda sie podobac!!
ale wy i tak byscie wzieli takie kawalki na warsztat i byscie powiedzieli ze sa do tyłka bo brzmienia tylko w 76.43% przypominaja te ktore mozna wycisnac na wirusie. wypchajcie sie nim
amen