Co się dzieje z NovaMusic.pl?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
pe-em
Re: Co się dzieje z NovaMusic.pl?

Post autor: pe-em » sobota 10 lis 2007, 09:43

...duża kasa to pojęcie względne- dla niektórych 300 zł to dużo.
Wszystkie zamówienia, nawet na 5 zł powinny być traktowane jednakowo i poważnie.
...
Popieram w całej rozciągłości - i dlatego brak jakiejkolwiek informacji w internecie, czy na poczcie głosowej telefonów uważam za brak profesjonalizmu.

Awatar użytkownika
BassFun

Post autor: BassFun » sobota 10 lis 2007, 10:14

......duża kasa to pojęcie względne- dla niektórych 300 zł to dużo.
Wszystkie zamówienia, nawet na 5 zł powinny być traktowane jednakowo i poważnie.
...
Popieram w całej rozciągłości - i dlatego brak jakiejkolwiek informacji w internecie, czy na poczcie głosowej telefonów uważam za brak profesjonalizmu....
Kupuje tam do lat i nigdy nie było problemu.
Mozliwe ze jakies przejsciowe problemy z komunikacją.
Jeden z lepszych sklepów.

Awatar użytkownika
Respectus

Post autor: Respectus » sobota 10 lis 2007, 12:56

Na stronie jest podany tel stacjonarny i komorkowy. Obydwa telefony nie odpowiadają. Pan własciciel powinien mieć komórke przy sobie, prawda? Próbowałem nagrać się na poczte ale usłyszałem tylko panią automat z informacją, że pamięc wiadomosci jest juz pełna... Nic dodac nic ująć... Pan właściciel nawet nie odsłuchuje nawet wiadomości. Bez względu na przeprowadzkę można chyba odsłuchac wiadomosci czy nawet odebrac maile

Awatar użytkownika
Gerry

Post autor: Gerry » sobota 10 lis 2007, 13:13

No to pięknie... Wygląda na to że straciliscie kase. szef sklepu prawdopodobnie juz jest poza granicami z walizką waszych pieniędzy. A wysnuwam wniosek z tąd, że żaden poważny sklep nie traktuje tak swoich klientów.
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...

Awatar użytkownika
Krzyśko!

Post autor: Krzyśko! » sobota 10 lis 2007, 16:34

...No to pięknie... Wygląda na to że straciliscie kase. szef sklepu prawdopodobnie juz jest poza granicami z walizką waszych pieniędzy. A wysnuwam wniosek z tąd, że żaden poważny sklep nie traktuje tak swoich klientów....
Wyobraźnia ludzka nie zna granic...
Tam sięgaj, gdzie wzrost nie sięga... :-)

Awatar użytkownika
steelcangoo

Post autor: steelcangoo » sobota 10 lis 2007, 16:42

Wyobraźnia ludzka nie zna granic... ...

jej brak też
--------------------------------------------------------------------------------------
mądry uczy się na błędach innych, głupi na swoich, idiota nigdy się nie uczy

Awatar użytkownika
BrO

Post autor: BrO » sobota 10 lis 2007, 23:48

Ponieważ przyjazne dusze przeslaly mi informacje o toczacej sie dyskusji, postanowilem zabrac głos...

Na utrudnioną komunikację złożyło się kilka czynników, jednym z nich jest zmiana lokalizacji i pewne zmiany w ogóle w Novamusic, szczerze mówiąc wiele trzeba by pisać, również o tym dlaczego info nie pojawiło się na stronie... Serdecznie przepraszam wszystkie osoby, które zawiodły się w ostatnich dniach na obsłudze sklepu, po weekendzie wszystko wróci do normy, będzie nas też więcej, więc ogólnie powinno być sprawniej i bez zakłóceń. Nie mniej przykro mi czytać o walizkach pieniędzy, przyznam, że jak dotychczas ani ja, ani Novamusic nikogo nie okradliśmy i nie zamierzamy tego robić. Jeśli zamówienie nie może być zrealizowane, zwracamy pieniądze i nie robimy z tego problemu. I tak od kilku lat...
Wszystkie ostatnio złożone zamówienia są realizowane niemalże na bieżąco (niestety bodajże trzy "wiszą" z przyczyn od nas niezależnych, co zostanie wyjaśnione), staram się również odpowiadać w miarę możliwości na wiadomości e-mail, które przychodziły w ostatnich dniach.

Pozdrawiam serdecznie i zupełnie prywatnie proszę o wyrozumiałość. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda nam się odrobić "nadszarpniętą" reputację.

Bronek

-----------------
Pozdrawiam
Bronek
info@novamusic.pl
www.novamusic.pl
GG: 2509797

j.bravo

Post autor: j.bravo » niedziela 11 lis 2007, 03:31

Bronek, każdemu może zachorować dziecko, każdy może złamać nogę ale na maile, sms'y i inne kanały komunikacji z klientami trzeba odpowiedzieć, choćby zdawkowo.
Jestem przystojny i młody

Data

Post autor: Data » niedziela 11 lis 2007, 12:13

Myśle, że temat wyczerpany. Właściciel złozył wyjaśnienia i jest OK. Więcej wyrozumiałości dla ludzkiej materii :)

ODPOWIEDZ