Następca Virusa TI?

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:
Następca Virusa TI?

Post autor: Velu » czwartek 08 lis 2007, 12:26

Wiem, że to może dziwne pytanie... ale czy ktoś posiada bliższe informacje czy w niedalekiej przyszłości pokaże się jakiś następca Virusa TI? Chcę go kupić ale nie chce by po spłaceniu 4 rat okazało się, że wyszło coś nowego.... Może ktoś ma jakies "ciche" info? Czy trzeba czekać na targi NAMM 2008.... Pozdrawiam - jak coś piszcie na velu@velu.pl jeśli ktoś nie chce oficjalnie o tym pisać he he

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Re: Następca Virusa TI?

Post autor: Soundscape » czwartek 08 lis 2007, 13:53

...Wiem, że to może dziwne pytanie... ale czy ktoś posiada bliższe informacje czy w niedalekiej przyszłości pokaże się jakiś następca Virusa TI? Chcę go kupić ale nie chce by po spłaceniu 4 rat okazało się, że wyszło coś nowego.... Może ktoś ma jakies "ciche" info? Czy trzeba czekać na targi NAMM 2008.... Pozdrawiam - jak coś piszcie na velu@velu.pl jeśli ktoś nie chce oficjalnie o tym pisać he he ...
Sprawdź Nordwave od Clavii. Instrument trochę innego rodzaju, ale możliwość pakowania do niego własnych lub innych sampli w połączeniu z virtualno-analogowym charakterem tego cacka może dać nieoczekiwanie ciekawe efekty i brzmienia.

Awatar użytkownika
NoRd384

Re: Następca Virusa TI?

Post autor: NoRd384 » czwartek 08 lis 2007, 17:12

a Tobie zależy na syntezatorze do muzyki i czy szpanie że sie ma najnowszy sprzęt ? Bez przesady.
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]

ODPOWIEDZ