No akurat kolega nie wiedzial o tym i mial prawo :) (walczylem z nim na priv)
spowodowana niewiedza to poprostu odejscie od dyskietek, wszedzie usb pendrivy i inne karty wiec ludzie zapominają, ze mozna w ten sposob " oszukac".
Korg 01W/FD
Re: Korg 01W/FD
Może to jest rozwiązanie na wszystkie problemy użytkowników Korg'a? Mnie prawie zawsze pomaga...
Pozdr.
Korg Forum On Line

Korg Forum On Line
Gdyby muzyka nie istniała to bym ją sobie wymyślił...
Witam.
Wszyscy starzy Korgowcy wiedzą o tej dziurce w dyskietce ,ale kumpel mi wymienił w X3 na stację 2 HD,ktoś na forum wymieniał w 01W/FD na większą .
Pozdro.
Wszyscy starzy Korgowcy wiedzą o tej dziurce w dyskietce ,ale kumpel mi wymienił w X3 na stację 2 HD,ktoś na forum wymieniał w 01W/FD na większą .
Pozdro.
Mam 43 lat uczyłem się grać na klawiszach 11 lat obsługuję płynnie programy muzyczne. moich dwuch synów idzie w moje ślady
...kumpel mi wymienił w X3 na stację 2 HD,ktoś na forum wymieniał w 01W/FD na większą...
No pewnie, że można wymienić na większą (czyt. "gęstą"). Cały problem jednak w tym, czy system instrumentu dojrzy, iż jest większa i co z tym fantem zrobi
.
W materiałach do których podesłałem linka jest prawie wszystko na ten temat.
[addsig]
No pewnie, że można wymienić na większą (czyt. "gęstą"). Cały problem jednak w tym, czy system instrumentu dojrzy, iż jest większa i co z tym fantem zrobi

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
Tak zgadza się. To mój pierwszy Korg - stąd to zamieszanie. Ale dzięki poszukiwaniom rozwiazania natrafiłem na kilka ciekawych lekcji
Podziękowania i Pozdrowienia dla Mr Hammonda.

Podziękowania i Pozdrowienia dla Mr Hammonda.
......kumpel mi wymienił w X3 na stację 2 HD,ktoś na forum wymieniał w 01W/FD na większą...
.
...
Stara mi się zepsuła nie mogłem dostać orginalnej ,fakt że instrument sformatuje dyskietkę po swojemu ,ale zaklejanie dziurki to nie duży problem ale upierdliwy teraz go nie mam.
Pozdro.

...
Stara mi się zepsuła nie mogłem dostać orginalnej ,fakt że instrument sformatuje dyskietkę po swojemu ,ale zaklejanie dziurki to nie duży problem ale upierdliwy teraz go nie mam.
Pozdro.
Mam 43 lat uczyłem się grać na klawiszach 11 lat obsługuję płynnie programy muzyczne. moich dwuch synów idzie w moje ślady