Dobry darmowy reverb VST
...ma SIR jedna wade - gigantyczne opoznienie ...
Lecz to jest reverb. SIR ma również duży apetyt na obsługę procesora. Reszta to same zalety: jakość, brzmienie, uniwersalność, otwarta struktura efektów. Perła i to za darmo.
Lecz to jest reverb. SIR ma również duży apetyt na obsługę procesora. Reszta to same zalety: jakość, brzmienie, uniwersalność, otwarta struktura efektów. Perła i to za darmo.
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Dobry darmowy reverb VST
...Oczywiście: GlaceVerb
DX Reverb Light
FreeverbToo
Modern Spacer z Antress Plugins
Jeszcze impulsy do SIR'a -
Noisevault Studio
pozdr...
Ja osobiście oprócz impulsów lubię też wykorzystać różnego rodzaju wave-y. Np. zgrane pady, perkusje...Ciekawy efekt to nieraz daje.
DX Reverb Light
FreeverbToo
Modern Spacer z Antress Plugins
Jeszcze impulsy do SIR'a -
Noisevault Studio
pozdr...
Ja osobiście oprócz impulsów lubię też wykorzystać różnego rodzaju wave-y. Np. zgrane pady, perkusje...Ciekawy efekt to nieraz daje.
http://www.modernplugins.in-tw.com/
Kuma, ciekawa stronka, ładna.
I ładne klocki. Czy testowałeś te wtyczki.
A może ktoś z kolegów ? Warto coś pobrać.
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO
...http://www.modernplugins.in-tw.com/
...
a chodzi ta strona tak wogóle???
...
a chodzi ta strona tak wogóle???
drummer
bylo juz przeciez na ten temat w osobnym watku
co do poglosow - z darmowych (i nie tylko) rowniez polecam SIRa, zaskakujaco dobry
co do poglosow - z darmowych (i nie tylko) rowniez polecam SIRa, zaskakujaco dobry
fan dobrego brzmienia ;)
- Soundscape
- Kontakt:
......http://www.modernplugins.in-tw.com/
...
a chodzi ta strona tak wogóle???...
Chodzi. (Przynajmniej u mnie.) Ja już ściągnąłem te wtyczki. Tragedii nie ma. Do dłuższych testów podejde w pszyszłym tygodniu. A pobrać nie zaszkodzi. Z tego co pamiętam kilka z tych wtyczek się sprawdza nieźle w określonych sytuacjach.
...
a chodzi ta strona tak wogóle???...
Chodzi. (Przynajmniej u mnie.) Ja już ściągnąłem te wtyczki. Tragedii nie ma. Do dłuższych testów podejde w pszyszłym tygodniu. A pobrać nie zaszkodzi. Z tego co pamiętam kilka z tych wtyczek się sprawdza nieźle w określonych sytuacjach.
Chodzi. (Przynajmniej u mnie.) Ja już ściągnąłem te wtyczki. Tragedii nie ma. Do dłuższych testów podejde w pszyszłym tygodniu. A pobrać nie zaszkodzi. Z tego co pamiętam kilka z tych wtyczek się sprawdza nieźle w określonych sytuacjach....
U mnie nie, ani w pracy ani w domu dziwne, czy jest jeszcze ktoś komu nie działa ten adres? Na szczęście jakiś czas temu zassałem wszystko co było, ale wiem że koleś dość intensywnie programuje i chciałbym sprawdzić co się u niego na tej stronie teraz dzieje
wracając do darmowych reverbów, to podaje mój mały zbiór przetestowanych i przydatnych fx'ów
Klik
U mnie nie, ani w pracy ani w domu dziwne, czy jest jeszcze ktoś komu nie działa ten adres? Na szczęście jakiś czas temu zassałem wszystko co było, ale wiem że koleś dość intensywnie programuje i chciałbym sprawdzić co się u niego na tej stronie teraz dzieje
wracając do darmowych reverbów, to podaje mój mały zbiór przetestowanych i przydatnych fx'ów
Klik
drummer
Mytnik, wejdź przez link który podałem.. To jest nowy adres tej strony. Być może wchodzisz na stary adres. Jest trochę nowości.
Co do jakości wtyczek, to hm..niech ktoś pokaże mi równie dobre kompresory za darmo.
Reverb też przyzwoity.
Tyle, że same nie grają i nie są do "wszystkiego"
pozdr
Co do jakości wtyczek, to hm..niech ktoś pokaże mi równie dobre kompresory za darmo.
Reverb też przyzwoity.
Tyle, że same nie grają i nie są do "wszystkiego"

pozdr
bębniarz
Sciągnąłem ze strony sir'a impulsy, ale w mp3 i się nie ładują, chodzi o te 24 sztuki Pinguin HDIR Extra Package . Co żle robię?

a jest SIR na maca bo coś nie widzę? może ktoś malinka?